Zanimljivosti

HALJINA KOJA ODUZIMA DAH! Posle Beograda otišla u Veneciju, a tamo je ponela jedan od najlepših odevnih predmeta ikad! (FOTO)

Prelepa manekenka je blistala u smeloj pink haljini i bacila je u senku čak i poznate glumice

01.09.2022 19:00

HALJINA KOJA ODUZIMA DAH! Posle Beograda otišla u Veneciju, a tamo je ponela jedan od najlepših odevnih predmeta ikad! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Alesandra Ambrozio (41) zablistala je na crvenom tepihu na otvaranju 79. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji. Čuvena manekenka pokazala je svoje zanosno telo u smeloj pink haljini za koju modni stručnjaci tvrde da je jedan od najlepših odevnih komada ikad!

Zasenila sve na crvenom tepihu

Anđeoski lepa Alesandra u Venciji je bacila u senku mnoge poznate dame i glumice koje su takođe prošetale crvenim tepihom. U haljini koja joj je stajala savršeno ona je bukvalno oduzimala dah dok je sa širokim osmehom na licu pozirala u crvenom tepihu čuvenog festivala. Manekenka se pojavila na premijeri filma "Beli šum" reditelja Noa Baumbah koji je otvorio ovogodišnju filmsku smotri u Veneciji. 

Haljina koja laska figuri

Za ovu svečanu priliku Alesandra je odabrala jarko pink haljinu sa potpisom Ermana Scervina. Ona je samo poslednja u nizu poznatih danma koja se priklonila novom barbi trendu koji favorizuje pink komade odeće. Dugačka haljina sa seksi korsetom savršeno je istakla zanosnu figuru lepe manekenke. Kroz duboki izraz haljine koji je išao do vrha butina ona je pokazala svoje lepe, dugačke noge dok je struk istaknut pojasom iste boje ukrašen ružama od istog pink materijala.   
Preko ramena je prebacila neobičan ogrtač od pink tila koji je bio zakačen oko njenog vrata sa stilizovanom pink ružom istog materijala. 

Stajling za 10

Kompletan stajling koji je bio za čistu desetku Alesandra je začinila visokim ružičastim štiklama kojima je zaokružila utisak. Diskretno našminkana i sa pokupljenim prednjim delom kose sa lica prelepa manekenka je prosto blistala na crvenom tepihu dok se osmehivala fotoreporterima.

Podsećamo, Alesandra je nedavno na predlog prijatelja nekoliko dana boravila u Beogradu. U naš grad ona je došla posle odmora u Crnog Gori a uživala je u srpskim specijalitetima, rakiji i noćnom provodu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)