Zanimljivosti

VIP MODNI POGODAK: Dakotin stajling će vas oduševiti kada je vidite s leđa! (FOTO)

Glumica najpoznatija po ulozi u filmu "50 nijansi sive" prošetala je crvenim tepihom, a tek kada je okrenula leđa svi su zanemeli, evo i zašto!

03.08.2022 15:00

VIP MODNI POGODAK: Dakotin stajling će vas oduševiti kada je vidite s leđa! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Glumica Dakota Džonson posetila je Tribeca Film Festival u Njujorku zbog premijere filma “Cha Cha Real Smooth”. Ona se tim povodom opredelila za klasičnu haljinu koja krojem podseća na duže sakoe, a potpisuje je brend Area. Džonsoniva na 1. pogled zaista izgleda kao da je u klasičnoj sako-haljini koja se kopča napred na 3 dugmeta i bele je boje, a uparila je i elegantne salonke uz celu kombinaciju. Cipele su bile najvećim delom providne, a sam špic je srebrasto-sjajan.

Dakota se opredelila za neutralniju šminku pa tako ona ima istaknute trepavice i karmin u boji mesa, dok je frizura u vidu podignute kose i šiški. Mnogi bi se složili da ovo i nije preterano glamurozna toaleta, sve dok joj ne vidite leđa.

 

 

Paparaci nisu bili preterano uzbuđeni kada su je fotografisali kako korača crvenim tepihom, sve dok se nije okrenula da uđe u auto. Njena leđa su u trenutku zasenila sve prisutne i izazazvala reportete da reaguju brzinom svetlosti. Fantastične fotografije koje su obišle svet nastale su upravo tada. Detalj na leđima nije promakao više nikome.

Haljina koju je Dakota ponela je u stvari samo spreda svedena, dok je poseban glamur planski ostavljen kao efekat iznenađenja. Leđa su cela otkrivena, a umesto jednostavnog proreza nalazi se veličanstven prizor od cirkona. 

 

 

Mnogi su odreagovali da ih cela kreacija podseća na grudni koš sa rebrima koji je posut cirkonima. 

Fanovi su tek ovom fotografijom bili oduševljeni.

- Kao boginja koja je sišla sa Olimpa -

- Prelepa žena -

- Božanstvena -

- Izgledaš poput moje buduće supruge, ako se sležeš? -

- Sve pohvale za stajling -

- Nikada nisi bila lepša -

- Odmerena i divna -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)