Zanimljivosti

DOKAZ DA LEPOTA BOLI: Žena za kojom su nekada svi uzdisali prolazi kroz agoniju! (FOTO)

Ona je tokom šezdesetih i sedamdesetih bila san svakog muškarca, a danas je neprepoznatljiva!

27.07.2022 20:00

DOKAZ DA LEPOTA BOLI: Žena za kojom su nekada svi uzdisali prolazi kroz agoniju! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Starije generacije se na pomen Rakel Velč prisećaju njene savršene figure i bujne smeđe kose. Nešto mlađi je po imenu sigurno ne bi prepoznali, ali bi im prizor zanosne brinete sigurno bio poznat. Nekada glavna starleta Holivuda danas ima 81 godinu, a portal Srećna Republika vam otkriva kroz kakvu agoniju je skoro prošla nekadašnja lepotica.

Naime, poznata glumica je nedavno uslikana u salonu za manikir na Beverli Hilsu. Ona je na svoj tretman došla sa slamnatim šeširom na glavi, koji je skinula kada je ušla u prostorije salona. Prizor koje je usledio je razočarao mnoge, budući da su mogli da vide da nekadašnja seks bomba više i ne liči na sebe.

Nakon što je došao red na njen termin, Rakel je sela u stolicu, ali se čini da je dama koja joj je radila manikir bila pomalo gruba, budući da je nekadašnja lepotica uslikana kako pravi nimalo prijatne grimase, koje su ukazivale na to da je tretman bolan. Nakon tri sata sređivanja, bivša manekenka i glumica je iz salona izašla zadovoljna krajnjim rezultatom, piše portal Dejli Mejl

Mnoge je ovaj prizor nekadašnjeg seks simbola iznenadio, budući da se svi sećaju Rakel Velč u potpuno drugačijem izdanju. Rođena je u Čikagu 1940. godine kao Džo Rakel Tehada, a proslavila se tokom šezdesetih i to u filmovima u kojima nije nosila previše odeće. Razlog za to je bilo njeno zanosno telo, u koje su se mnogi zaljubljivali.

Koliko su je muškarci obožavali govori i činjenica da se udavala čak 4 puta, a i ima i dvoje dece, sina Dejmona i ćerku Tani. Posle propasti četvrtog braka zaklela se da se više nikada neće udati, budući da je, kako kaže, previše nezavisna da bi sa nekim bila u braku. Na malim i velikim ekranima se poslednji put pojavila 2017. godine, te se čini da je ipak rešila da se prepusti čarima zlatnog životnog doba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)