Zanimljivosti

FRIKOVI, GOLE DOJKE, PERJE I KESE ZA ĐUBRE NA CRVENOM TEPIHU! Šta se ovo dešava sa modom, ceo svet bruji o dodeli MTV nagrad?! (FOTO, VIDEO)

Najneverovatnije kreacije viđene su sinoć u Njuarku, Nju Džersi, gde su se pojavila neka od najpoznatijih muzičkih imena današnjice.

byRepublika

29.08.2022 11:00

FRIKOVI, GOLE DOJKE, PERJE I KESE ZA ĐUBRE NA CRVENOM TEPIHU! Šta se ovo dešava sa modom, ceo svet bruji o dodeli MTV nagrad?! (FOTO, VIDEO)
Foto: Tanjug/AP

Sinoć je u srcu Njuarka u Nju Džersiju u Sjedinjenim Državama održana dodela prestižnih MTV video muzičkih nagrada (VMA) za 2022. godinu, koja je okupila neka od najvećih imena američke muzičke industrije u čuvenom, ekskluzivnom Prudenšal centru. 

Kako to obično biva, gledaoce širom planete interesovalo je kako će se zvezde pojaviti na crvenom tepihu i da li će zasijati u svom punom sjaju, ili će pak, u potpunosti podbaciti i više privući pažnju nakaradnim izborom autfita, nego šarmom i lepotom. A upravo to je ono što je specifično za MTV video muzičke nagrade, budući da se očekuje da se poznati pojave u ne tako konvencionalnim kombinacijama, već u nečemu što će i te kako ostati upamćeno narednih 12 meseci i do organizacije novog iventa.

Razume se, međutim, da se uvek pretpostavlja da će zvezde i sa tim nekonvencionalnim pokazati da imaju ukusa i da u izboru svoje odevne kombinacije neće izgledati bizarno. Ipak, jasno je da se mnogima dogodi upravo taj drugi scenario, što je noćaš u Njuarku među prvima pokazala poznata američka pevačica Lizo. Ona se, naime, na crvenom tepihu pojavila u kreaciji Žan Pol Gotjea, ali za koju bi se teško moglo reći da je delo jednog od najpoznatijih kreatora odeće za one najimućnije i najekstravagantnije. 

Neko bi, u stvari, možda i rekao da je ova haljina, koja najviše, složili su se mnogi, na prvi pogled podseća na ogroman džak za đubre, pre svega ekstravagantna. Vi procenite sami. 

 

Lizo je odlučila da svoj autfit upotpuni teget karminom, pri čemu je na usnu stavila i veliku srebrnu alku. Kosu je zalizala, dok je na rukama, koje su jedva izvirivale iz haljine, imala duge crne rukavice. 

Foto: Tanjug/AP

Lizo u jednoj od najneobičnijih kreacija ikada 

Pevačica zanosnog glasa je, inače, očigledno i sama zbijala šale na svoj račun, pa je tako na neobičan način đuskala na crvenom tepihu, pa je njena odevna kombinacija još više dolazila do izražaja. Interesantno je napomenuti da je i na nogama imala čizme koje su nalik onima za atronaute, samo u crnoj boji. 

 

 

Od ostalih izvođača, izgledom je posebnu pažnju privukao i poznati reper Lil Nas X, koji je za dodelu nagrada odlučio da se pojavi u kreaciji Haris Rid. Više je, složili su se modni kritičari, ličio na brazilske igračice na Sambodromu, nego na pevača, ali je ipak privukao veliku pažnju. 

Foto: Tanjug/AP

Reper je stvarno iznenadio šta je sve stavio na sebe 

Njegovi fanovi su, međutim, bili oduševljeni, pa su njegovo pojavljivanje pozdravili komentarima poput, "Lil, ti ćeš zauvek biti zvezda". 

On je, inače, kasnije promenio kreaciju i pojavio se u jednoj koja je više otkrivala nego pokrivala. 

Foto: Tanjug/AP

Ne zna se u šta prvo da se gleda na reperu Lilu 

Rame uz rame sa njim bio je i pevač Princ Derek Dol, ali i TV lice Džastina Valentajn. 

 

S druge strane, na VMA listi najbolje obučenih na crvenom tepihu bila je pevačica Tejlor Svift (32), koja je blistala u raskošnoj srebrnoj haljini Oscar de la Renta.

 

Svi su se složili da je haljina savršeno istakla njenu figuru, a i sandale su pokupile niz pohvala. 

Kao i uvek, mlada umetnica je imala savrešno uklopljenu šminku uz svoju haljinu, kao i frizuru koju je pokupila u punđu. Na usnama joj je do izražaja došao crveni karmin, inače njen zaštitni znak. 

Podjednaku pažnju autfitom je kao i Tejlor privukla je mlada brazilska pevačica Anita (29). Ona je nosila dugu crvenu haljinu, ali je u predelu grudi preko leve dojke imala samo mrežicu ispunjenu štrasom i drugim ukrasima, tako da je dojka bila vidljiva, pogotovo kada se umetnica okrenula da pozira s boka. Svi papraci potrudili su se da uhvate taj trenutak.

U jednom trenutku, kada je pozvana da primi nagradu za najbolji video s prostora Latinske Amerike i to za pesmu “Envolver”, Anita je pridržavala svoju poluobnaženu dojku.  

Grudi su u prvi plan stavile i pevačica Lato i Bibi Reksa, koja je ponela izazovni model haljine Vivijen Vestvud. Osim grudi, ta kreacija je otkrivala i gotovo celu nogu mlade izvođačice koja je, uprkos razgolićenosti, dobila niz pohvala za izgled. 

 

 

Baš poput Bibi Rekse, niz komplimenata je, uprkos višku kilograma nakon trudnoće, dobila i poznata manekenka Ešli Grejam. Ona je ponela kreaciju Ketrin Polk, a haljina je nazvana Freja.  

Interesanto je da su prestižnom događaju prisustvovali i članovi italijanskog benda Maneskin. Jedna od njih, basistkinja Viktorija de Anđelis, odlučila se da kao i mnoge druge dame događaj upotpuni prikazivanjem svoje gole, leve dojke.  

 

  

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)