Brak i veze

LJUBAV ILI NEŠTO DRUGO? Ovaj par je na društvenim mrežama doživeo neviđene napade, a ONDA SU OTKRILI KOJA JE RAZLIKA U GODINAMAA!

Džeki i Dejv prave su zvezde TikToka i čini se da ne mare za stravične kritike koje svakodnevno trpe na toj mreži.

bySrećna republika

28.08.2022 21:00

LJUBAV ILI NEŠTO DRUGO? Ovaj par je na društvenim mrežama doživeo neviđene napade, a ONDA SU OTKRILI KOJA JE RAZLIKA U GODINAMAA!
printscreen/tiktok/@dave_jackie2818

Američki duo, Džeki i Dejv, ustali su protiv svih svojih kritičara na društvenoj mreži TikTok, budući da su svakodnevno suočeni sa žestokim napadima po kojima je mlada Filipinka (27) ušla u ljubavnu vezu s vremešnim Amerikancem samo zbog dobijanja papira i vize

Oni, međutim, tvrde da to nije istina i da između njih, uprkos ogromnoj razlici u godinama, i te kako postoji iskrena ljubav. Zato su odlučili da upravo putem popularne društvene mreže i otkriju koliko je Dejv stariji, nakon čega su bukvalno preko noći dobili mnoštvo novih pratilaca i postali prave zvezde TikToka. 

Reč je zapravo o čak 42 godine, budući da Dejv ima 69, što, barem ako je sudeći po snimcima sa interneta, mlađanoj lepotici nimalo ne smeta. Ona tako svakodnevno objavljuje njihove zajedničke video-zapise, među kojima su i oni gde plešu zajedno ili se ljube. 

Posebno je popularan jedan na kom Dejv objašnjava kako je upoznao ljubav svog života. On govori o internet sajtu veoma interesantnog imena, Cherry Blossom, što u prevodu sa engleskog znači trešnjih cvet, pa je samim tim pokrenuo lavinu novih kritika da je u pitanju portal na kom svoje profile imaju dame sumnjivog morala sa azijskog područja. 

 

Dejv, međutim, sve to ignoriše, pa je taj više nego zanimljivi par u braku punih pet godina.

- Imam 69 godina, ali to nama ne predstavlja nikakvu razliku - odgovara kratko Dejv svima onima koji ga čak nazivaju raznoraznim pogrdnim imenima. 

Interesantno je, međutim, da taj dvojac i te kako ume da se šali na račun razlike u godinama, pa tako znaju da se snimaju dok posećuju prodavnice da bi kupili "pelene za dedu".  

printscreen/tiktok/@dave_jackie2818

Džeki i Dejv u ljubavnom zanosu 

Na njihovom TikTok profilu, koji ima više od 245.000 lajkova, čak stoji: "Ljubav je beskrajna i ne poznaje starosne granice". 

Iako uglavnom moraju da se izbore s negativnim komentarima, ima i onih koji ih apsolutno podržavaju.

Volim vas, ljudi, tako ste fini i ljubazni i izgledate tako srećno. Jedan od mojih omiljenih parova - napisao je jedan njihov fan.

Drugi se složio s tom konstatacijom. 

- Starost je samo broj dok se volite, vas dvoje ste tako blagosloveni što imate jedno drugo - naveo je on. 

Komentarima podrške ovom veselom paru pridružila se i žena koja je takođe bila u vezi u kojoj je bila veća razlika u godinama. 

- Sreća je ključna... Nisu svi oni koji traže vizu kako kažu... Ja sam u 30-im, moj muž je u 70-im i srećni smo - priznala je ona. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)