Ispovesti

Verenica mi je priznala: Bila sam ZAVISNICA OD "ONIH STVARI"

Kako tvrdi ovaj muškarac, on nema problem sa njenom prošlošću, već ga uzbuđuju iskustva iz burne prošlosti njegove verenice

22.08.2022 22:00

Verenica mi je priznala: Bila sam ZAVISNICA OD "ONIH STVARI"
Foto: Shutterstock

Britanac (41) potražio je pomoć i savet od seksualne terapeutkinje zbog problema sa verenicom (37).  Kako je objasnio, njegova buduća supruga s kojom planira venčanje za Novu godinu priznala mu je da je bila zavisnica od seksa. On tvrdi da nije imao problem da se suoči sa njenom prošlošću, naprotiv, to ga je izuzetno uzbudilo. Ali pojavio se novi problem.

Foto: Shutterstock

On ne krije da ga burna seksualna prošlošt njegove verenice izuzetno uzbuđuje

Uzbuđuje me njen život

Saznanje da mu je verenica bila seksualna zavisnica podstakla je ovog Britanca da pokuša da je nagovori na neke novine u njihovom seksualnom životu, ali ona to kategorički odbija.

- Kad god pokušavam da začinom naš seksualni život ona to odbija. Znam da je spavala sa više muškaraca i žena, ponekad u isto vreme i to je činila na najhrabrijim mestima. Kad sam joj predložio da ponovimo neko od njenih ranijih iskustava ona je to odbila – rekao je on.

Kako je objasnio, imaju sjajan seksualni život i ni jedno ni drugo nemaju problem sa postizanjem orgazma. Međutim, njega kopka zašto ona ne želi da s njim ponovo neka od svojih iskustava iz svoje burne prošlosti.

- Rekla mi je da se ne stidi sopstvene prošlosti, ali da ne želi ponovo da otvora tu stranu svog života. To je tako frustrirajuće za mene jer je imala  toliko avantura u prošlosti, pa je njeno sadašnje ponašanje za mene veliki preokret. Uvek sam želeo da steknem što više seksualnog iskustva pre braka. Nadao sam se da ćemo moći da uživamo u trojci pre venčanja, ali je ona ovaj moj predlog kategorički odbila – požalio se ovaj Britanac, a prenosi San.

pexels.com

Svaki njegov predlog da začine seksualni život ona kategorički odbija

Oprez sa prošlošću

Prema njegovim rečima, čak i bezazlene seksualne igrice kao što je seks sa zadnjem sedištu auta ona je odbila.

-  Voleo bih da možemo zajedno da uživamo u seksualnim avanturama i ne razumem zašto joj je to sada toliko odbojno. Na kraju krajeva, to bi bilo sa mnom, sa nekim ko je duboko voli i nikad je ne bih povredio. Da li grešim što me uzbuđuje njena prošlost? Izgleda da ona tako misli – rekao je on.

Seksualna terapeutkinja smatra da je oprezno ponašanje njegove verenice potpuno razumljivo.

- Vaša verenica je oprezna kada je u pitanju proživljavanje iskustava koja bude u njoj zavisnicu od seksa. Stid je normalna emocija za nekoga ko pokušava da prevaziđe kompulzivni poremećaj seksualnog ponašanja. Iako mnogi misle da je uzbudljivo biti zavisnik od seksa u stvarnom životu  to može uništiti odnose i živote. Zato budite vrlo oprezni kad tražite od svoje partnerke da ponovo proživi seksualno iskustvo kojeg se danas stidi – poručila je terapeutkinja.

Kako je pojasnila zavisnost od seksa nema veze sa nezasitim seksualnim apetitom, već se radi o otupljivanju bolnih uspomena i emocija.

- Verujem da možete da pronađete načine da oboje uživate u novim seksualnim iskustvima zajedno, a  koja neće izazivati negativne asocijacije kod vaše verenice – naglasila je seksualna terapeutkinja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)