Ispovesti PRE 7 GODINA SAM S MOJOM DEVOJKOM IMAO TROJKU! Sa nama je bio moj najbolji prijatelj, a onda je ona došla i saopštila mi velike vesti - izjeda me crv sumnje! 23:10
Strast BILA SAM 9 GODINA U NORMALNOJ VEZI: Kada je moj najbolji drug koji je GEJ priznao da nas oboje voli, vrisnula sam jednu reč! (VIDEO) 23:10
Strast HTELA SAM MUŽU DA KUPIM SAT ZA 40. ROĐENDAN, ON JE TRAŽIO TROJKU! Zastala sam na tren, pa odgovorila: "Ja ću nam izabrati drugu ženu!" 23:10
Brak i veze POZVALA JE DRUGARICU NA VIDEO POZIV I OKRENULA KAMERU DESNO - ova se sledila kada je videla nagog muškarca! A onda je pomerila levo... Nisu bili sami (VIDEO) 18:30
Strast MUŽU ĆU ZA BOŽIĆ DA POKLONIM TROJKU - sve ostalo je previše dosadno! Njegovi drugovi će pući od ljubomore 21:35
Zanimljivosti DOPALA MI SE TROJKA - glumica snimila intiman trenutak i pokazala ga roditeljima: Njihova reakcija je tek ŠOK (VIDEO) 17:30
Brak i veze "REKLI SU NAM DA IDEMO U PAKAO JER NAS JE TROJE U VEZI"! Oni redovno trpe jezive komentare, a sada otkrivaju šta jedni drugima RADE U KREVETU! 23:05
VIP saveti "S 14 GODINA SAM IZGUBILA NEVINOST, TE NOĆI IMALA SAM I PRVU TROJKU"! Ona je kao tinejdžerka živela blud i razvrat, a ovi detalji o Dejvidu Bouviju će vas ZAPREPASTITI! 09:45
Strast IMAO SAM ODNOS SA SUPRUGOM I NJENIM DALJIM ROĐAKOM: Više ne mogu da pristanem na monogamiju, tako je dosadna! 20:30
Zanimljivosti ŽIVEO JE SA DVE ŽENE - AFERE I SKANDALI ALENA DELONA: Imao je buran ljubavni život - a voleo je samo jednu 08:02
Vesti U BEOGRADU MI JE PRIŠLA ŽENA OD 40 GODINA I PITALA DA ODEM KOD NJENOG MUŽA: Tražila je OVO, čak je htela i da mi plati 09:36