Ispovesti

Hteo sam da OŽENIM svoju devojku, a onda sam saznao ISTINU o njenom životu pre mene! TO ME JE POTPUNO UNIŠTILO!

U pismu Dragoj Saveti ovaj Britanac je potražio pomoć u pokušaju da se pomiri sa burnom prošlošću svoje partnerke.

07.07.2022 14:04

Hteo sam da OŽENIM svoju devojku, a onda sam saznao ISTINU o njenom životu pre mene! TO ME JE POTPUNO UNIŠTILO!
FOTO: shutterstock.com

Svi stručnjaci će vam reći da je zavirivanje u dosije “Bivši” najpogubnija stvar za jedan novi par. Ono što je u prošlosti bi trebalo tamo i da ostane, arhivirano i zapečaćeno. Ipak, ponekada je prošlost ta koja nam se prišunja iza leđa, a ovom Britancu i njegovoj devojci se desilo upravo to. Portal Srećna Republika vam donosi njegovu emotivnu ispovest.

Naime, 37-godišnji muškarac se obratio Dragoj Saveti sa vrlo specifičnim problemom. On je na početku napomenuo da je u vezi sa 32-godišnjom ženom i da je do skoro razmišljao i o braku sa njom, ali da je jedna poruka sve to promenila. Kada su započinjali vezu, njegova sadašnja partnerka mu je napomenula da je imala problema sa bivšim partnerom koji voli da se sveti, te mu je skrenula pažnju da bi ga on mogao kontaktirati, u želji da izazove sukob i svađu.

Ispostavilo se da je bila u pravu, budući da ga je problematični bivši momak našao i to preko Fejsbuk profila sestre njegove devojke, budući da njegova partnerka nema naloge na društvenim mrežama. Poslao mu je poruku koja će mu razoriti život. U njoj se nalazio link ka jednom veb-sajtu sa filmovima za odrasle, a u odeljku sa sado-mazo sadržajem video je filmove u kojima glumi njegova devojka.

Čim se vratila s posla, počeo je da je zapitkuje još na vratima, a njena isprepadana reakcija mu je potvrdila najcrnje sumnje, njen bivši ga nije slagao. Preklinjala ga je da ne gleda snimke, govorila mi je da želi da ostavi taj deo svog života iza sebe, da ga zaboravi.

Priznala mu je da je u mladosti uživala u snimanju provokativnih filmova za odrasle, ali da je njen tadašnji momak počeo da je pritiska da snima sve ekstremniji sadržaj. U strahu da nikada neće moći da nađe drugi posao, nastavila je da snima po*no filmove duže nego što je planirala da se bavi time.

Na kraju je shvatila da ne može više tako da živi, pa je ceo svoj stari život ostavila za sobom. Prekinula je svaki kontakt sa dotadašnjim dečkom, napustila posao i prestala da komunicira sa starim prijateljima. Spalila je sve mostove koji su vodili do njenog prošlog života. Ili je barem mislila da je tako.

Njenom sadašnjem momku je bilo čudno to što ima mali broj prijatelja, a svaki put kada bi je pitao da mu opiše njen život pre nego što su se upoznali, ona bi utihnula i povukla se u sebe. Sve je sada bilo logično i njeno ponašanje je napokon imalo smisla.

Uprkos devojčinoj molbi da ne gleda njene snimke, on nije odoleo i odgledao ih je. Nakon toga je zažalio što je to uradio, što je pročitao poruku njenog bivšeg momka. Nije više mogao ni da je pogleda, a do nedavno je želeo da sa njom zasnuje porodicu. Evo kako je on opisao svoja osećanja nakon što je odgledao raskalašne filmove svoje partnerke:

- Iako volimo da eksperimentišemo u krevetu, još na početku veze smo se dogovorili da ne želimo da ispobamo trojku, da učestvujemo u orgijama i razmeni partnera, niti da budemo voajeri. Želeli smo da naš seksualni život bude skoncentrisan isključivo oko nas dvoje. Kada sam je video kako ima odnose sa mnogo partnera i partnerki, osetio sam gađenje. Osećao sam se kao idiot, jer sam sve odgledao.

Na kraju je zatražio pomoć, želeo je da te slike izbaci iz glave. Zaključio je da žali zbog odluke da odgleda seksi snimke svoje devojke, iako ga je ona preklinjala da to ne čini.

Draga Saveta portala San je pažljivo razmotrila ovu kompleksnu situaciju, pa mu je poručila da je kopanje po tuđoj prošlosti skoro uvek loša ideje i da se ti eksplicitni detalji i sakrivene slike teško brišu iz sećanja, onda kada tako njuškajući naletimo na njih.

Ipak, uputila mu je snažnu poruku koja bi trebalo da mu posluži kao najbolja smernica za prevazilaženje ove situacije. Evo šta mu je Draga Saveta rekla:

- Tvoja devojka je izabrala da bude sa tobom i posvećena je vašoj vezi. Ranije si svoju budućnost zamišljao pored nje. Vi i dalje možete da budete srećni zajedno, ali ćeš ti morati da prihvatiš njenu prošlost.

Za kraj, ukoliko mu je teško da se pomiri sa tom činjenicom, poručuila mu je da bi bilo dobro da porazgovara o tome sa stručnim licem ili savetnikom, koji bi mu u tome pomogao.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)