Ispovesti

Venčali smo se i OTAD IMALI ODNOSE SAMO TRI PUTA! Šta se dešava, pomozite?

Očajna žena otkrila je na šta je primorana otkad je partner potpuno ignoriše u krevetu.

01.07.2022 22:00

Venčali smo se i OTAD IMALI ODNOSE SAMO TRI PUTA! Šta se dešava, pomozite?
Foto: Shutterstock

Jedanaest meseci bračnog života mnogima predstavlja najlepši period ispunjen zajedničkim aktivnostima i deljenjem intimnosti među partnerima. Međutim, to mišljenje ne deli jedan bračni par. Naime, iako su toliko dugo u bračnoj zajednici žena je u svojoj ispovesti objavljenoj na portalu San otkrila da živi poput monahinje i da joj je uskraćena bliskost s partnerom.

- Brinem zbog toga što suprug ne želi da me dodirne. Bojim se da sam mu neprivlačna - počela je ona svoju priču trađeći pomoć stručnjaka koji putem sajta dele savete očajnim čitaocima. 

Pošto je više puta uticala na muža i inicirala intimnost sa suprugom, ona kaže da se boji da ga možda upravo to odbija. Svaku njenu inicijativu za bliskošću je ignorisao tako što bi se u krevetu okrenuo i zaspao. Takođe, otkrila je kako već unapred zna kada će naredni put njih dvoje imati seks - najverovatnije za neku godišnjicu ili rođendan.

shutterstock.com

Muškarci su u nekom perodu jednostavno neraspoloženi za intimnost

Zbog novonastale situacije, ova žena je u ispovesti „Draga saveta“ rekla da je postala zavisna od vibratora i da često njemu pribegava kada želi "akciju". Sve to je prilično nervira i frustrira i ne zna šta da radi i kako da reši problem.

Saveta je imala odgovor za anonimnu čitateljku. Rekla joj je da problem možda leži u tome da čovek ima manji seksualni nagon od nje.

- Možda se oseća slabo ili je pod stresom. A možda oseća i da postoji problem u vašoj vezi - savetovala ju je Saveta.  

Kako je naglasila, razgovorom može da se otkrije šta se dešava u njihovom odnosu kako bi se rešile nesuglasice.  

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)