Ispovesti

Ova žena je bila prošena 28 puta, a udavala 11! Evo kako joj je to pošlo za rukom!

Život Monet Diaz je toliko interesantan da je o njenim ljubavima snimljena i serija.

28.06.2022 10:00

Ova žena je bila prošena 28 puta, a udavala 11! Evo kako joj je to pošlo za rukom!
Prntscrn/YouTube/TLC

Monet Diaz (52) je dizajnerka enterijera koja se čak 11 puta udavala, a i 12. brak joj je za dlaku izmakao iz ruku. Zbog talve životne priče ona je bila interesantna i producentima serije, tako da su mnoge njene životne ljubavi ovekovečene na malim ekranima kroz ostvarenje "Addicted to Marriage" (Zavisni od braka), emitovano na kanalu TLC.

Njen život je u jednom trenutku postao pravi rijaliti u kome se malte ne pred celim svetom umalo nije venčala i 12. put. Mladoženja koji je za dlaku izbegao brak sa njom je izvesni Džon. On ju je nekoliko dana pre sklapanja braka optužio da je sama kriva za propast prethodnih bračnih zajednica. To je bila kap koja je prelila čašu i Diazovoj je bila jasan pokazatelj da Džon ipak nije čovek za nju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monette Dias (@monettedias)

- Raskid sa Džonom je bio težak i tužna sam jer ga još volim, ali ova svađa mi je potvrdila da on nije pravi izbor za mene. Veoma bolno je preživljavati još jedan neuspeh, pogotovo u vezi u kojoj sam se toliko trudila i tako puno ulagala. Kažu da najviše boli onoga ko više voli i daje. Ipak, trenutno ne tražim muža broj 12, ali nakon što prođe 2 meseca tugovanja, možda ću biti spremna za novu ljubav - zagonetno je rekla Diazova.

Njena sestra je tužna što Monet nikako ne može da pronađe čoveka svog života i posle toliko pokušaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monette Dias (@monettedias)

- Kada se Monet udala po 2. i 3. put, nisam brinula da nešto nije u redu sa njom. Međutim kada se udala 9. i 10. put i ponovo razvela, a zatim upoznala nekog najnovijeg, počela sam da se pitam da li će ikada pronaći pravog. Više od svega želim da moja sestra pronađe pravu ljubav. Srce mi se slama jer nije uspela. Ona zaslužuje da bude srećna i voljena - kaže sa suzama u očima Monetina sestra Marsi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monette Dias (@monettedias)

S druge strane, Monet je medijima otkrila kako je išao njen put ljubavi. 

- Prvi muž mi je bio srednjoškolska ljubav, a za njega sam se udavala 2 puta, kao i za 6. muža. Muž broj 9 je bio veoma harizmatičan, a 10. je bio muškarac koga sam poznavala od osnovne škole. S poslednjim, Džonom, bila sam 11 puta korak od braka, ali se na kraju ipak nismo venčali - istakla je Diazova i dodala da ni u jedan brak nije ulazila brzopleto.

- Prosili su me više od 28 puta, ali sam se udala svega 11. Svaki put kada sam se udavala, uopšte nisam razmišljala da bi se to moglo završiti razvodom. Za svakog mog bivšeg muža ili vezu sam mislila da je to čovek mog života. Nikada neću odustati od ljubavi. Definitivno sam zaljubljena u ljubav - iskrena je Monet, navodeći da je možda upravo to njen recept za uspeh sa muškarcima koji na sve načine žele da joj uzvrate emocije i pruže joj ono što njihovi prethodnici nisu uspeli. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)