Ispovesti

VELEOBRT u priči majke koja je učenicima pokazala tange nakon što se saplela i pala! Evo šta ju je posle toga zadesilo!

Engleskinja Kejti Hanaford je zbog peha na jednom školskom događaju stekla svetsku slavu, a njena priča se tu nije završila.

26.06.2022 16:05

VELEOBRT u priči majke koja je učenicima pokazala tange nakon što se saplela i pala! Evo šta ju je posle toga zadesilo!
printscreen

Kejti Hanaford (36) je samohrana mama iz Basildona, Engleske, koja je preko noći stekla svetsku slavu zahvaljujući ne tako laskavom snimku s jedne roditeljske trke, gde je igrom slučaja svim okupljenim roditeljima i mališanima pokazala golu zadnjicu u tangama, a sada je njena priča doživela veleobrt. 

Podsetimo, ta mlada žena je pristala da učestvuje u trci i udovolji ćerki, ali se saplela i pala već na samom početku, pokazavši čitavom svetu zadnjicu u minijaturnim gaćicama. Školski sportski događaj je tako ostao u senci skandala, a Kejti je dobila neslavnu titulu zvezde događaja. Međutim, ona i dalje ne prestaje da iznenađuje javnost, a o čemu je reč otkrila je i sama britanskim medijima. 

- Svi su poludeli! Nisam se ovome nadala ni u najluđim snovima. Prija mi ovolika pažnja i od tada ne prestajem da se smejem. Juče sam bila u marketu i apsolutno svi su piljili u mene. Bila sam ubeđena da nešto imam na licu i morala sam da se pogledam. Tek posle toga sam se setila zašto me svi gledaju - rekla je Kejti, a preneo Daily record.

Tu simpatičnu mamu, koja je postala obeležje škole njene ćerke (8), počeli su da prepoznaju i van granica Engleske. Tako su muškarci širom sveta jednostavno poludeli za njom, pa Kejti dnevno dobija na stotine poruka od raznoraznih dasa s najrazličitijim ponudama. Prepoznaju je u marketima, a redovno dobija komplimente i od muškaraca iz Australije.

- Dobijam na hiljade poruka, od kojih je najmanje 500 od muškaraca iz Grčke, preko Portorika, Nemačke, pa čak i Australije. Svi me pitaju da li sam slobodna i hteli bi da se zabavljaju sa mnom. Neki od mojih omiljenih komentara su: "Nemoj da budeš Karen, budi Kejti!" Ili: "Uvek možeš da izvedeš mamu iz Basildona!." Urnebesni su! - ispričala je mlada mama kroz osmeh

Prntscrn/YouTube/ladbible

Pad po kome je postala slavna!

Kejti je do te mere postala poznata da je navela da je njena starija ćerka prodavala nešto putem interneta, a kupci su odmah povezali čije je ona dete i oduševljeno kupili ono što je nudila.

- Dirnule su me poruke ljudi koji su mi pisali da su bili u najstrašnijoj depresiji i da je moj snimak jedino što ih je nasmejalo u poslednjih 6 meseci. S druge strane, komentari mržnje me uopšte ne dotiču - naglasila je Kejti.

Ona je za kratko vreme smršala 2 kilograma, što pripisuje samo smehu.

- Toliko se smejem da sam izgleda i smršala od toga. Nisam se nadala da ću na bilo koji način postati poznata, a najmanje zbog pada i moje gole zadnjice. Ljudima poručujem da ostanu pozitivni. Nemojte biti Karen, budite svi Kejt - savetuje ta duhovita mama koja je izgleda poželjna širom sveta.

Samo neki od komentara na njen pad su ovi:

- Tako mi je žao što ti se ovo desilo -

- Kejti i njene ćerke su moj kandidat za Nobelovu nagradu za mir! Sve ih obožavam -

- Volim te -

- Poslao sam ti poruku, pogledaj inbox -

- Molim te dođi da trčiš i kroz moju kuću -

- Poznata si ovde u Brazilu -

- Divna si -

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)