Ispovesti

Sin je doveo devojku da je upoznam, SVET MI SE SRUŠIO KAD SAM JE VIDEO! Sa sobom je vodila i dete, bilo je staro tačno onoliko koliko se nismo zabavljali!

Ispovest koju je objavio britanski portal Miror izazvala je salve reakcija.

01.07.2022 20:00

Sin je doveo devojku da je upoznam, SVET MI SE SRUŠIO KAD SAM JE VIDEO! Sa sobom je vodila i dete, bilo je staro tačno onoliko koliko se nismo zabavljali!
Foto: Shutterstock

Jedan tata od 55 godina potražio je savet na internetu budući da se našao u veoma nezgodnoj situaciji. On je, naime, razveden i ima sina od 28 godina. Znao je da njegov naslednik već mesecima izlazi sa jednom devojkom i to mu je bilo normalno. Međutim, kada je konačno upoznao mladu damu, to ga je totalno dotuklo. Naime, ne samo da mu se sinovljev izbor dopao, već mu se devojka do te mere svidela budući da se i sam zabavljao sa njom.

- Sa tom ženom sam pre 2 godina i ja izlazio. Ona se u međuvremenu posle mene porodila, a to sam tek nedavno saznao. Sin joj ima godinu i po dana i taman je star toliko da bih mogao da mu budem otac. Ona pak nikome ne želi da otkrije ko je bebin tata. Povrh svega, sada se moj sin zabavlja sa njom već 4 meseca, a ne zna da je njena beba možda njegov polubrat - napisao je taj izbezumljeni čovek, a preneo britanski Mirror.

pexels.com

Devojka sa kojom se njegov sin viđa ima dete koje mu je možda polubrat!

On je odlučio da se prvo vidi sa tom ženom, ne bi li shvatio da li je njeno dete i njegovo.

- Bila je izbezumljena koliko i ja. Nije imala predstavu da je njen momak moj sin. Postoji mogućnost da je njena beba naša, ali posle DNK rezultata ćemo tačno znati. Nisam se sam sastao sa njom, tu su bili i članovi njene porodice i svi su bili u vidnom šoku - otkrio je vremešni muškarac. 

pexels.com

Poneki ponovni susreti su i suvuše stresni za oboje

On je, međutim, rešio da nema tajni pred sinom i da je najbolje da mu sam otkrije šta se dešava.

- Očekivao sam da će besneti i vikati, što mu je bilo svojstveno. Međutim, izgleda da je to za njega bio preveliki šok. Sama činjenica da sam se mesecima viđao sa njom pre dve godine ga je pogodila, dok je za moguće očinstvo ostao bez teksta. Znao je da ona sama odgaja dete i da otac njene bebe ne zna za to. Sin mi je odgovorio da mu treba vremena da razmisli o svemu i potpuno ga razumem - istakao je pedesetpetogodišnjak. 

Komentari na ispovest ovog oca nisu izostali.

Pixabay.com

Sinu se u trenu srušio ceo svet

- Nisam se nadao da ova priča ima ovakav epilog -

- Srećno sa objavljivanjem vesti o očinstvu, tata! -

- Koliko je mesto u kome živite? Kakva je verovatnoća da tvoj sin naleti baš na istu devojku kao i ti? -

- Ovaj otac nije uradio ništa loše, on nije ni znao da je ta žena uopšte bila trudna -

Bilo je i onih koji su smatrali da otac ipak nije reagovao na odgovarajuć način.

- Kakav sebičan lik! Nije trebalo da sinu govori ništa dok ne sačeka rezulatate DNK. To se brzo radi! Možda dete uopšte nije njegovo, pa je pokvario sreću sinu! Kakve veze ima što se i on neku godinu ranije kratko zabavljao sa tom istom devojkom? -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)