Ispovesti

Ne smeta mi njena burna prošlost, ali zašto je moja devojka i dalje na SAJTOVIMA ZA SVINGERE?

Jedan muškarac se požalio da je uprkos tome što je saznao pikantne detalje vezane za život svoje partnerke, odlučio da ostanu zajedno. Međutim, to nije bilo sve, ona je nastavila sličan način života.

14.08.2022 22:00

Ne smeta mi njena burna prošlost, ali zašto je moja devojka i dalje na SAJTOVIMA ZA SVINGERE?
pexels.com

Iako mnogi parovi pred samo venčanje očekuju „rašćišćene račune“ i skladan zajednički život bez tajni i intriga, neki se suočavaju sa tim problemima i ne znaju šta da čine. Par u srednjim tridesetim godinama se suočio sa problemom koji konkretno tišti muškarca, jer uprkos tome što je prihvatio burnu prošlost svoje partnerke i mislio da je ona sa tim „raskrstila“, ona mu je priredila drugo iznenađenje.

Prijatelj ovog zbunjenog čoveka, video je sliku pomenute žene na sajtu za odrasle, shvativši da ona još uvek ima nalog na tom sajtu, to je prijavio svom drugu. Pošto je muškarac to saznao, bio je prilično uznemiren jer je mislio da je  njegova partnerka davno obrisala profil kada su počeli da se zabavljaju. Tu mu se nametnulo pitanje kuda vodi njihova veza i da li njegova devojka traži još nekoga?

Foto: Shutterstock

Iskreni razgovor partnera je ono što stručnjakinja smatra da može rešiti problem

Iako on nju opisuje kao dobru osobu i nekoga ko mu potpuno odgovara, devojka mu uliva prilično veliko nepoverenje kada je njhiov odnos u pitanju zbog njenih seksualnih „izleta“. On je u dilemi da li pita svoju partnerku da izbriše profil ili je venčanje u suprotnom isključeno, što je podelio u svojoj ispovesti, tražeći savet od stručnjakinje Didr.

Didr je savetovala ovog bespomoćnog i zbunjenog muškarca da razgovara sa svojom partnerkom i da joj predoči problem. Ukazala mu je na to da njihov odnos nije onakav kakvim ga je zamišljao on, te da njegova partnerka najverovatnije još voli da bude deo te scene i da bude seksualno povezana i sa drugima. Stručnjakinja napominje da se nikome ništa ne može nametnuti, ali je krajnje iskren i otvoren razgovor ono što je njima preko potrebno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)