Vesti OTAC JU JE GODINAMA ZANEMARIVAO, VOLEO JE SAMO NJENOG BRATA, na kraju ju je dao hraniteljima! Posle 50 godina uradila je DNK test i otkrila SUROVU istinu o svojoj porodici! 09:30
Vesti DAVID JE DOVEO DEVOJKU DA JE UPOZNA SA OCEM - ali ispostavilo se da je on već zna! Mreža laži se rasplela ispred kuće, a onda je izletela majka i redom počela da ih bije! (VIDEO) 16:01
Vesti IDENTIČNI STRANCI SA ISTIM IMENOM I PREZIMENOM URADILI DNK! Rezultati su ih ostavili u ŠOKU, nisu verovali šta čitaju! 13:15
Roditeljstvo SREĐIVALA JE STVARI I SLUČAJNO PRONAŠLA SVOJ IZVOD IZ KNJIGE ROĐENIH! Zanemela je od bola, a onda je usledilo ono najgore: Jeziva istina o majci, pa šok o ocu! 16:32
Zanimljivosti NEMCI RASKRINKALI PRINCA HARIJA I MEGAN: Otkrivena istina o njihovom životu u Kaliforniji, SPREMA SE SKANDAL VEKA?! 15:30
Vesti 30 GODINA SU ŽIVELI KAO BLIZANCI! Onda je jednom od njih koleginica slučajno na poslu otkrila ISTINU: Otvorila je fotografiju na telefonu i on je u trenu zanemeo (FOTO, VIDEO) 20:00
Brak i veze 8 GODINA SAM U VEZI I UPRAVO SAM SAZNALA NEŠTO JEZIVO O SVOM PARTNERU: Pronašla sam njegovu krštenicu, jedan detalj iz nje mi je uništio život! 17:01
Ispovesti POZAJMIO TABLET OD ŽENE, IMAO JE ŠTA I DA VIDI: Plaši se za ćerku i sebe, predložili mu da je odvede kod psihijatra 07:01
Ispovesti OBRIJAO JE GLAVU I SAOPŠTIO DA IMA RAK: Dečko živeo na njen račun kao bubreg u loju, dok nije saznala šokantnu istinu (FOTO+VIDEO) 14:40
Horoskop MERKUR U STRELCU DONOSI SUOČAVANJE SA ISTINOM: Blizance čeka najbolji period u godini, Vodolije će pleniti šarmom, a Jarcu stiže obilje svega 09:00
Ispovesti PRIJATELJI NJENOG SUPRUGA SU DOŠLI NA VEČERU, A ONDA JE STRAŠNA TAJNA SLUČAJANO OTKRIVENA: "Svih ovih godina skrivao je to od mene!" 21:00