Brak i veze KADA JE URADILA DNK SAZNALA JE DA 12 GODINA GAJI TUĐE DETE - ovu situaciju niko nije znao da objasni: Ostala je skamenjena kada je shvatila šta se stvarno desilo! 10:42
Ispovesti POSLE 25 GODINA BRAKA PRIZNALA MU JE NEŠTO I RAZORILA GA: "Ispalila je rafal istina ka meni, a ja nisam imao pojma šta se dešava - sve je bila laž!" 23:01
Vesti MAJKA MI JE NA SAMRTI OTKRILA ISTINU O MOM OCU: Zanemela sam od šoka, a onda je usledio novi udarac - sve što sam mislila da je istina, bila je laž! 15:41
Zanimljivosti POSLE 30 GODINA OTKRIVENA JEZIVA ISTINA O MAJKLU DŽEKSONU: Stručnjak za govor tela raskrinkao pop zvezdu - sad je sve jasno! 14:10
Vesti PROGOVORILA ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE - Ono što vidite na ekranima nema veze s onim što se dešava iza kamere! Evo šta čeka Boni Blu posle toliko partnera! 23:15
Vesti SAOPŠTILI SU NAM DA NAŠA BEBA IMA AB KRVNU GRUPU - odmah smo znali da nešto nije u redu! Rekli su nam da nije zamenjena, a onda je moja žena počela da URLA! 16:47
Zanimljivosti PRE 3 DECENIJE STING JE ŠOKIRAO SVET PRIČOM O INTIMI U SVOM BRAKU: Sad je otkrio pikantne detalje i do tančina opisao šta se dešava tokom 7 sati njihovog odnosa! 16:10
Vesti OTAC JU JE GODINAMA ZANEMARIVAO, VOLEO JE SAMO NJENOG BRATA, na kraju ju je dao hraniteljima! Posle 50 godina uradila je DNK test i otkrila SUROVU istinu o svojoj porodici! 09:30
Vesti DAVID JE DOVEO DEVOJKU DA JE UPOZNA SA OCEM - ali ispostavilo se da je on već zna! Mreža laži se rasplela ispred kuće, a onda je izletela majka i redom počela da ih bije! (VIDEO) 16:01
Vesti IDENTIČNI STRANCI SA ISTIM IMENOM I PREZIMENOM URADILI DNK! Rezultati su ih ostavili u ŠOKU, nisu verovali šta čitaju! 13:15
Roditeljstvo SREĐIVALA JE STVARI I SLUČAJNO PRONAŠLA SVOJ IZVOD IZ KNJIGE ROĐENIH! Zanemela je od bola, a onda je usledilo ono najgore: Jeziva istina o majci, pa šok o ocu! 16:32
Zanimljivosti NEMCI RASKRINKALI PRINCA HARIJA I MEGAN: Otkrivena istina o njihovom životu u Kaliforniji, SPREMA SE SKANDAL VEKA?! 15:30