Ispovesti

RASKINULI SMO pre mesec dana: Sada imamo vrelu akciju bolju nego ikada

Razgovarali smo i prisećali se početka naše veze kad me je poljubila. Jedno je vodilo drugome i završili smo u krevetu, ali ona i dalje odbija da se pomirimo i nastavimo zajednički život

10.08.2022 22:00

RASKINULI SMO pre mesec dana: Sada imamo vrelu akciju bolju nego ikada
Foto: Shutterstock

Razvod braka ili raskid ljubavne veze najčešće nosi različite emotivne i praktične probleme. Muškarac (34) koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anoniman požalio se ljubavnoj terapeutkinji i zatražio pomoć za svoj problem.

Kako je objasnio, potpuno je zbunjen ponašanjem svoje bivše partnerke. Naime, meseci dana nakon raskida oni su imali vrelu akciju i kako priznaje bio je to najbolji seks koji su imali u životu.

shutterstock.com

Bio je potpuno šokiran njenom iznenadnom odlukom da se razvedu

Šta se dogodilo?

Posle 6 godina braka i 2 ćerkice njegova bivša supruga je pre mesec dana iznenada saopštila da želi razvod.

- Bio sam potpuno šokiran jer sam verovao da je naš brak solidan. Jesmo se svađali, ali ništa više nego drugi parovi. Ona je rekla da me više ne voli i da ne želi tako da živi. Kako nisam imao gde da odem, dogovorili smo se da pređem u gostinjsku sobu dok ne pronađem stan za sebe – počeo je svoju ispovest ovaj muškarac, a prenosi britanski San.

On ne krije da ga je raskid braka potpuno uništio.

- Svaki moj pokušaj da se pomirimo ona je kategorički odbacivala i na kraju nisam imao izbora već sam se pomirio sa situacijom. Jedne večeri na nagovor prijatelja otišli smo u pab na piće. Kad sam se vratio kući moja bivša žena je bila još budna. Počeli smo da razgovaramo i u jednom trenutku smo se prisetili našeg prvog susreta. Iznenada me je poljubila. Nisam se suzdržavao, jedno je vodilo drugom i završili smo u krevetu. Imali smo neverovatan seks, zapravo bilo je bolje nego ikad – priznao je on.

Foto: Shutterstock

Jedno je vodilo drugome i završili su u krevetu

Zbunjen sam

Te večeri on je bio uveren da se to prosto dogodilo, da su oboje bili poneti emocijama i da se više neće ponoviti. Međutim, isto se dogodilo i 2 dana kasnije, a potom i nekoliko dana posle.

- Redovno imamo seks i meni se čini da se slažemo bolje nego ikad. Rekao sam joj da bih voleo da obustavimo razvod i nastavimo naš život gde smo stali, da u potpunosti obnovimo našu ljubav i našem braku damo drugu šansu. Međutim, ona je bila kategorički protiv. Rekla je da bi i ona to volela, ali ne sad. Potpuno sam zbunjen i ne znam šta da radim – rekao je on.

Uveren je da njegova bivša žena ima novog momka koga je upoznala na poslu iako ona insistira da su samo prijatelji.

- Osećam se kao da sam ja njen rezervni plan u slučaju da njen novi dečko nije zainteresovan za ozbiljnu vezu s njom. Ovo saznanje me je potpuno porazilo. Šta da radim? – upitao je on.

shutterstock.com

Zbunjen njenim odbijanjem da svojoj ljubavi i braku pruže drugu šansu

Odgovor terapeutkinje

Ljubavna terapeutkinja ga je posavetova da jasno i glasno stavi svojoj ženi do znanja da želi da se pomiri s njom i da zajednički rade na svojoj vezi, ali pod uslovom da ne postoji drugi muškarac. Ljubavni trougao je poguban.

- Ukoliko ima seks sa vama i sa tim muškarcem, kako vi sumnjate, onda joj intimnim odnosima samo šaljete poruku da ćete biti još jedan od njenih ljubavnika i ništa više. Izaberite trenutak da razgovarate sa svojom partnerkom i recite joj da vam je teško da nastavite sa seksom sa njom kad ne znate šta će se dogoditi u budućnosti sa vašom vezom i brakom. Možda će shvatiti da je iskorišćavanje situacije pogrešno ako nema nameru da se pomiri sa vama. Jasno joj recite da želite da radite na vašoj vezi, ali bez uplitanja treće strane. Imate 2 dece s njom i vredelo bi pokušati da ponovo izgradite čvršću vezu kao što ste nekad imali – posavetovala ga je ljubavna terapeutkinja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)