JOŠ JEDAN KRUG

REPRIZA STARE VEZE: Da li da mu pružiš drugu šansu?

Ako se prisećate stare veze i bivšeg koji vam nedostaje, a niste sigurne da li bi druga šansa bila dobra ideja, mi ćemo vam pomoći da rešite tu nedoumicu! Portal Srećna Republika vam predstavlja razloge zbog kojih bi repriza bivše veze bila dobra ideja, ukoliko je i momak na mestu, naravno!

08.12.2021 10:54

REPRIZA STARE VEZE: Da li da mu pružiš drugu šansu?
pexels.com

Desi vam se nekad da danima razmišljate o bivšem i da ne možete da se setite zašto ste raskinuli, a znate da vam nedostaje i da biste se rado pomirili, samo kada bi on to hteo? Niste sigurne da li da mu date još jednu šansu i da li vredi reprizirati staru vezu?

Znate da je u pitanju kvalitetan muškarac ali niste sigurne da li ste spremne da sve još jednom rizikujete? Ovakve situacije su svaku ženu bar jednom zadesile a portal Srećna Republika vam donosi validne razloge zbog kojih vredi razmisliti o rasplamsavanju nekog starog plamena.

pexels.com

Znak srce

Uopšte se ne sećate zašto ste raskinuli

pexels.com

Par se smeje

Naravno, vrlo je lako moguće da ste baš tada kada ste raskidali bili u PMS-u, zbog čega su vam hormoni bili van kontrole i niste bili uračunljivi. Ali se svakako sećate koliko vam je bilo dobro zajedno. Ako se radi o kvalitetnom muškarcu, vredi razmisliti o ovome hladne i smirene glave.

On vas je činio boljom osobom

pexels.com

Momak ljubi devojku u obraz

U svakom mogućem pogledu imali ste osećaj da vas je on jednostavno činio boljom osobom i inspirisao na sve sitne radosti koje su vam ulepšavale život. Uz njega ste imali želju i potrebu da napredujete i da rastete kao osoba, i uvek je bio vaš najčvršći oslonac, piše portal cosmopolitan.hr

Odlično se slaže s vašom porodicom

pexels.com

Momak greje ruke devojci

Momak koji iskreno voli vašu porodicu je onaj kojeg ne bi trebalo tek tako da pustite. I kada kažemo da voli vašu porodicu, ne mislimo samo na slučajeve kada mu nije problem da sa njima provede ceo vikend jer zna da ćete ga za to pošteno nagraditi. Mislimo na osobu koja zaista podjednako voli i vas i ostatak vaše porodice. Pa dobro, skoro podjednako.

Gotovo da i ne možete da se setite njegovih mana

pexels.com

Momak i devojka se ljube

On je bio jedan od onih koje bi doslovno svaka mama poželela za zeta. Pronaći osobu koja je zaista istinski dobra, nepokvarena, srdačna, iskrena, poštena i još mnogo toga danas je prava retkost. Stoga, ako je on bio jedan od tih, potrudite se da ga što pre vratite u svoj život.

Zapravo ne želite život bez njega

pexels.com

Par se ljubi u travi

Istina je da bi vam se srce slomilo da niste zajedno, ali nije kao da biste doslovno nakon godinu dana umrli od tuge za njim. Ipak, znate koliko vas raduje da budete deo njegovog života i odbijate pomisao na život bez njega sve dok znate da stvari između vas još uvek nisu završena priča.

 

 

Komentari. (0)