Brak i veze

Šta reći AKO VAS OSTAVLJAJU: Kako da ostanete dostojanstveni u svakoj situaciji

Ukoliko se nađete u situaciji da vas partner ostavlja, važno je da znate kako da odreagujete na takav način da saćuvate obraz, bez obzira na to u kakvom odnosu želite da ostanete sa njim.

30.07.2022 22:00

Šta reći AKO VAS OSTAVLJAJU: Kako da ostanete dostojanstveni u svakoj situaciji
shutterstock.com

Svi volimo osećaj zaljubljenosti i uživamo u tim trenucima skoro koliko se loše osećamo kada dođe do raskida veze.

Bez obzira na to koliko ste povređeni u tom trenutku, poželjno je da ostanete dostajanstveni i kažete nešto što će ostaviti utisak da ste osoba vredna poštovanja.

Zato portal Srećna Republika predlaže kako tačno da odreagujete u svakoj mogućoj situaciji kada dođe do raskida. Pa da počnemo...

Kada niste očekivali: Ovo me veoma uznemirava, ali poštujem tvoju odluku da se rastanemo.

Kada ne želite da ostanete prijatelji: Dago mi je zbog svih zajedničkih uspomena, nadam se da ćeš da imaš sjajnu budućnost.

Kada raskidate toksičnu vezu: Imali smo dosta svađa, drago mi je da prekidaš ovo pre nego što stvari postanu još gore. Na kraju, mir je ključan za dobro mentalno zdravlje.

Kada raskidate kancelarijaku romansu: Znam da se nismo slagali u poslednje vreme, ali se nadam da ćemo moći da nastavimo da sarađujemo profesionalno.

Ako želite novu šansu: Razumem tvoj stav jer smo se svađali u poslednje vreme. Ali pošto mi je baš stalo do tebe i mislim da bismo mogli da budemo zajedno. Možda bismo mogli da ponovo razgovaramo o ovome za par dana kada razmislimo o svemu?

Kada želite da ste vi ti koji raskidate: Već duže vreme sam razmišljam o našoj vezi. Drago mi je da si to pomenuo.

Zajednički raskid: Želim ti sve najbolje i volela bih da ostanemo prijatelji čak i kada budemo u vezi sa drugim ljudima.

Kada raskidate dugogodišnju vezu: Ovo je previše iznenada za moj ukus. Možeš li da mi daš par dana da procesuiram sve, pa da razgovaramo opet za par dana?

VIDEO BONUS:

 

Komentari (0)