Zanimljivosti

ŠAKIRA posle razvoda uživa SA MOMCIMA na plaži (FOTO)

Pevačica se pojavila na čuvenoj meksičkoj plaži sa momcima. Iako je dobro zagazila u 5 deceniju i dalje ima vitku liniju na kojoj bi mogle da joj pozavide i mnogo mlađe devojke

28.07.2022 10:00

ŠAKIRA posle razvoda uživa SA MOMCIMA na plaži (FOTO)
Ap photo

Žerarde gledaj i plači! Ovako bi se najkraće moglo opisati prvo pojavljivanje Šakire (45) na plaži gotovo 3 meseca nakon što su ona i čuveni fudbaler saopštili da se rastaju. Šakira i Pike su se razišli posle 12 godina zajedničkog života i 2 sina koja su dobili tokom vanbračne zajednice, s obzirom na to da nikad nisu stali pred matičara.

Šakira je na plaži bila s momcima, ali ne s bilo kojim već onima koje voli naviše na svetu.

Na plaži s momcima

Čuvena kolumbijska pevačica uživala je sa preslatkim sinovima Milanom (9) i Sašom (7). Ona je sa sinovima uživala na prelepoj meksičkoj plaži Kabo san Lukas gde se sklonila od stalne medijske pažnje koja je dodatno pojačana nakon kraha njene romanse sa čuvenim fudbalerom Žerardom Pikeom.

Dok su se dečaci igrali u pesku i jurili po plaži pod budnim okom mame, Šakira je blista u preslatkom kompletiću boje lavande. Ispod kratkog šorca videle su se njene izvajanje noge dok je gore nosila zanimljiv top u vidi gornjeg dela kupaćeg kostima koji je ukrašen resama sa perlicama.

Iako je dobro zagazila u 5 deceniju života pevačica i dalje izgleda odlično, a na vitkoj liniji bi joj pozavidele i mnogo mlađe devojke. Stariji sin Milan imao je belu majicu koju je upario sa roze kupaćim gaćama dok je mlađi Saša nosio plavu majicu i tirkizni šorca za kupanje.

U jednom trenutku Šakiri je prišla starija žena s kojom je srdaćno razgovarala jer se po svemu sudeći poznaju.

Krah romanse

Šakira i Pike, podsećamo, saopštili su početkom maja da se rastaju. Kako su tada pisali španski mediji problemi u njihovoj vezi postoje već izvesno vreme, a spekulisalo se da je razlog za krah njihove romanse navodno kriva Pikeova preljuba sa mladom hostesom.

Par nije govorio o detaljima razlaza samo su kratkim saopštenjem upućenom medijima rekli da više nisu zajedno i zamolili ih za poštovanje privatnosti zbog njihove dece.

Fudbaler se iselio iz zajedničkog doma i iznajmio stan u Barseloni dok je Šakira, bar za sada, ostala sa decom da živi u luksuznom domu u ovom katalonskom gradu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)