Ispovesti

U vezi sam sa SESTROM OD UJAKA! Ona se plaši reakcije porodice, šta da radim?

Par je vezu započeo pre godinu dana i od tad kriju svoju ljubav od porodice zato što se ona plaši osude, a posebno reakcije svog oca za koga je izuzetno vezana

25.07.2022 15:00

U vezi sam sa SESTROM OD UJAKA! Ona se plaši reakcije porodice, šta da radim?
Foto: Shutterstock

Ljubav ne bira ni vreme ni mesto da se dogodi a često ni u koga se možemo zaljubiti. Jedan očajan Britanac ispričao je kako se zaljubio do ušiju u svoju rođaku i sad ne zna šta da radi. On bi najradije podelio sa celim svetom koliko je voli, ali je njegova izabranica uzdržana zato što se plaši reakcije svoje porodice, posebno svog oca za koga je izuzetno vezana.

Pixabay.com

Ona se plaši osude svoje porodice a posebno reakcije svog oca

Noć koja je sve promenila

Kako je ispričao mladić (29) koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anoniman, on se zaljubio u svoju 6 godina mlađu rođaku. Ona je ćerka njegovog ujaka tačnije mlađeg brata njegove majke. Upoznali su se tek pre 3 godine kad se on sa porodicom preselio iz Australije u Veliku Britaniju.

- Znao sam da postoji, ali osim slika koje mi je majka pokazala nisam znao ništa o njoj. Nakon što su se preselili i kupili kuću u blizini naše, počeli smo intenzivno da se družimo. Ubrzo su je zavoleli i moji prijatelji, izlazilo smo zajedno iako ja od početka nisam gajio bratske emocije prema njoj – počeo je svoju ispovest ovaj mladić.

Kako je vreme prolazilo on se sve više zaljubljivao u svoju rođaku, ali se plašio da joj otkrije svoja osećanja zbog porodice, ali i bojeći se njene reakcije. Jedne večeri nakon burnog izlaska u klub, ona je došla u njegov stan da prespava kao i mnogo puta ranije. Bila je to noć koja je sve promenila.

- Ona je spavala u mojoj spavaćoj sobi, a ja na kauču u dnevnom boravku. Zaspao sam, ali me je u sred noći probudio njen dodir. Uvukla se ispod pokrivača kod mene i počela da me mazi i ljubi. Nismo progovorili ni reč a te noći imao sam najbolji seks u životu – iskren je bio ovaj momak.

shutterstock.com

On priznaje da je zaljubljen do ušiju i da nikad nije bio srećniji

Šta će reći porodica

Nakon te prve večeri nastavili su da se viđaju i sad su već godinu dana u ljubavnoj vezi.

- Moji prijatelji u počeku su bili šokirani kad smo im rekli, ali su vremenom prihvatili našu ljubav. Ona je tako lepa i duhovita, svi je vole, a ja nikad u životu nisam bio srećniji – ispričao je mladić.

Nakon godinu dana veze, ali i skrivanja od njihovih porodica, on je poželeo da svima obelodani koliko je srećan, ali se njegova izabranica uplašila.

- Znam da će naše porodice biti ljute kad saznaju za nas, ali verujem da će to kratko trajati. Žudim da započnemo zajednički život, da se jednog dana venčamo i imao decu. Ona kaže da želi isto što i ja, ali se plaši osude i reakcije svoje porodice posebno svog oca, odnosno mog ujaka. Izuzetno je vezana za oca i plaši se da bi saznanje o našoj ljubavi razorilo taj odnos i da bi njen tata prekinuo sve kontakte s njom što ona ne bi podnela. Zamolila me je da joj dam još malo vremena da razmisli – rekao je on.     

Pixabay.com

Skrivanje ljubavne veze uvek loše utiče na partnere

Savet

Kako je rekla ljubavna terapeutkinja kulturološki gledano mnogi smatraju da je ljubavna veza između rođaka pogrešna, ali ako time ne krše zakon nema razloga za brigu.

- Vas dvoje očigledno imate nešto posebno i ne bi trebalo da brinete o mišljenju drugih. Naravno da ne treba da skrivate vašu ljubav u suprotnom ona se nikad neće u potpunosti razviti. Na kraju će vas stići sumnje i zamerićete svojoj devojci zato što se skrivate – rekla je ona.

Ona ga je ipak posavetovala da malo sačeka sa obelodanjivanjem njihove veze.

- Nema razloga za žurbu. Sačekajte da vaša rođaka bude spremna. U suprotnom čak i da vaše porodice prihvate vašu ljubav ona bi vam mogla zameriti da ste joj oduzeli pravo na izbor i da ona odlučuje o sopstvenoj sudbini posebno što je svesna koliko bi vaše priznanje uticalo na njenu porodicu i oca. Budite strpljivi, ali nemojte odustati od svoje ljubavi – zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Tina

25.07.2022 15:27

Kod Arapa takva veza bi cak bila pozeljna. Znam puno takvih brakova. Zivela sam na Bliskom Istoku.