Sex

UČINITE VOĐENJE LJUBAVI NEZABORAVNIM ISKUSTVOM: 5 stvari za fantastičan provod u krevetu!

Ukoliko želite da sa partrnerom doživite vrelu magiju ispod pokrivača, poslušajte ove savete.

20.04.2022 20:00

UČINITE VOĐENJE LJUBAVI NEZABORAVNIM ISKUSTVOM: 5 stvari za fantastičan provod u krevetu!
shutterstock.com

Intimni odnosi bi trebalo da budu izvor zadovoljstva za oba partnera. Ipak, često se tokom vođenja ljubavi izgubi ravnoteža, te se jedan partner sjajno provodi, dok drugi čeka da se sve završi. Kako se to ne bi vama desilo, portal Srećna Republika otkriva 5 trikova za vrhunski seks.

1. Ljubljenje je ključno

Ako ste osoba koja ne voli ljubljenje tokom seksa, onda zaista propuštate jednostavna, ali velika zadovoljstva života. Dok su stimulacija i fizički dodir od najveće važnosti tokom seksa, ljubljenje daje dodatno erotsko zadovoljstvo celom iskustvu.

2. Predigra je obavezna

Predigra je čin koji prethodi samom seksu. Pomaže u pokretanju psiholoških i fizičkih reakcija kod partnera, što povećava nivo uzbuđenja i pojačava seksualne nagone. Ako imate osećaj da nešto radite pogrešno, onda pribegnite zadovoljstvu predigre.

3. Pronađite poze koje vam najviše odgovaraju

Ne uživaju svi u istoj pozi, budući da različite poze nude drugačije nivoe orgazmičkih zadovoljstava. I naravno, sve zavisi od osobe do osobe. Ključno je da pronađete kompatibilnu, ali i udobnu pozu za vas i vašeg partnera, kako vaše uživanje u seksu ne bi postalo dosadno i bolno.

4. Stavite partneru do znanja da uživate

Jedan od najvažnijih delova svake seksualne aktivnosti je komunikacija i izražavanje zadovoljstva kroz stenjanje ili uzdahe. Takođe možete i da im kažete u čemu i kada uživate, kako bi razumeli šta vam najviše prija.

5. Obavezno eksperimentišite

Vođenje ljubav na isti način može postati dosadno i monotono. Ono što možete da uradite je da eksperimentišete sa različitim pozama ili vrstama seksa koje bi mogle začiniti vašu intimu. Dodajte dozu iznenađenja svom seksualnom životu, piše portal Times of India. Nikad se ne zna, možda se baš to pretvori u vaše najbolje seksualno iskustvo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)