Brak i veze

VIŠE OD PRIJATELJA: 5 znakova da ste zaljubljeni u svog najboljeg druga!

Iako to ni sebi ni drugima ne želite da priznate ni pod pretnjom, ovih 5 znakova su jasni pokazatelji da ste vi zapravo zaljubljeni u svog najboljeg druga!

26.05.2022 12:00

VIŠE OD PRIJATELJA: 5 znakova da ste zaljubljeni u svog najboljeg druga!
shutterstock.com

Ljubav je svuda oko nas.

One koje kažu da nisu zaljubljene i kako uopšte ni ne žele da se zaljube jer im to apsolutno nije na listi životnih prioriteta, potajno su već osvojene, a da možda toga nisu ni svesne.

Proleće je vreme kada leptirići koji su prespavali baš celu zimu se najzad konačno bude.

shutterstock.com

Ne shvatate da ste se već zaljubile u njega!

Leto je pak period kada će se oni raspomamiti ne dajući vam vremena ni da shvatite da ste uopšte zaljubljene.

Kada to najzad shvatite biće prekasno pošto ćete uveliko biti u svemu tome "zaglavljeni" do ušiju!

Srećna Republika otkriva 5 jasnih znakova da ste potajno zaljubljeni u svoga druga!

1. Neprestano pričate o njemu

Svi znaju za njega, od vaše mame do vaše koleginice sa posla.

Možda mu ne znaju puno ime i prezime, ali je dovoljno da mu znaju nadimak ili ono ime koje ste mu baš vi namenili.

pexels.com

Ne prestajete da pričate o njemu

Taman kada počnete da prepričavate neku zajedničku anegdotu, drugarica vam da do znanja da ste joj to već ispričali i to najmanje 3 puta.

Takođe ona pica je toliko dobra samo u njegovom kraju i nije vam teško da promenite i dva prevoza da biste je "sasvim slučajno" kupili i svratili do njega da je podelite uz film.

2. Druge muškarce poredite sa njim

Za vas je on "gospodin savršeni".

Navodno vi ni u ludilu ne biste bile sa njim, ali neprestano hvatate sebe kako odbijate druge muškarce jer nemaju "ono nešto" što upravo ima on.

shutterstock.com

Niko vam se ne sviđa kao on

Jedan nije dovoljno visok kao on, drugi ne kapira vaše šale, treći nije obrazovan na istom novou, na četvrtog ne možete da računate u pola dana ili noći, a peti se ne dopada vašim prijateljima baš poput njega.

Krug se polako zatvara, a vi svesno ili nesvesno sistemom eliminacije ste opet odbili sve potencijalne udvarače, iz razloga samo vama znanog.

3. Nijedna njegova devojka vam se ne sviđa

Istom eliminacijom svojih potencijalnih partnera, vi ni svog druga ne možete da zamislite sa "mršavicom koja izgleda dobro samo kada se maksimalno skocka" ili sa "dosadnom bibliotekarkom koja garant nikad u životu nije ostala posle ponoći u gradu".

pexels.com

Nijedna njegova devojka nije dovoljno dobra

Njegova bivša devojka je "manipulativni psihopata" koja osim lepote nema ništa više da ponudi, a i kosa joj je vremenom izgubila prvobitni sjaj i dobila je tokom zime par kilograma više kojih nije sama ni svesna.

Razmislite zašto vam ni jedna jedina devojka za koju on ima samo reči hvale nije po volji.

4. Specijalno se doterujete za izlaske sa njim

Da vas je pozvala najbolja drugarica ne bi vam palo na pamet da istog trena perete kosu. Stavile biste u najboljem slučaju kačket, trknule pod tuš, dok bi vrhunac šminke bio sjaj na usnama.

S druge strane, za viđanje sa njim nalazite gomilu izgovora kako biste imale što više vremena da se skockate.

shutterstock.com

Doterujete se specijalno za njega

Zar ne hvatate sebe kako već pola sata buljite u orman prepun garderobe razmišljajući u čemu vas je video prošlog puta, kako istu majicu kojim slučajem ne bi ponovile.

Kosa se specijalno navija za to veče, a kompletna šminka je obavezna, kao i već spreman izgovor: "Znaš da sam danas morala do grada", kako ne bi posumnjao da ste se baš zbog njega sredile.

5. Brojite sekunde do njegovog odgovora na poruku

Uvek znate da će vam on brzinom svetlosti odgovoriti.

Ukoliko je kojim slučajem prošlo više od 15 minuta pomišljate na najgore: "Ukoliko mu se nije ništa desilo, ili su cigani čergari ili strašni harlemski čuvari", baš kao u Čolićevoj pesmi.

Mislite da je ovo preterana reakcija?

pexels.com

Brinete se kad god ne odgovori odmah!

Zapitajte se kada pošaljete sasvim običnu poruku drugarici, bratu ili mami, da li istim entuzijazmom i nestrpljenjem očekujete poruku?

Prijateljstvo je pak najbolji put do ljubavi. Ne moraju sva prijateljstva nužno da pređu u ljubavnu vezu, ali ona koja pređu tu tanku lepršavu nit uvek su najlpše ljubavne priče.

Shvatite: vi ste u tog druga zaljubljene! Ukoliko uočavate povratne signale, samo napred!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)