Ispovesti

GOLI BATLER ZA 106 ROĐENDAN: Ova baka zna šta je dobro (FOTO)

Vitalna bakica koja je preživela 2 svetska rata i 20 britanskih premijera sad je prvi put videla golog batlera i ne krije da je bila impresionirana

11.08.2022 12:30

GOLI BATLER ZA 106 ROĐENDAN: Ova baka zna šta je dobro (FOTO)
Printcreen Facebook/Tennyson Wharf Care Home - Barchester Healthcare

Baka Nora Šo nedavno je proslavila 106. rođendan i na poklon dobila golog batlera. Ona se našalila sa osobljem doma za stare u britanskom istočnom Midlandsu kako bi volela da za divan dan „dobije“ muškarca, a želju joj je ispunila njena ćerka Gil Šo (67). Ona je angažovala golog batlera koji je obučen samo u leptir mašnu i kecelju poslužio baku sendvičima, pecivom i čajem tokom uzbudljivog popodneva za Norin rođendan.

Go ispod kecelje

Kako je ispričala, bakina ćerka Gil se trudi da majci svake godine za rođendan priredi nezaboravan provod. Sudeći po Norinim reakcijama, ovog puta prevazišla sva njena očekivanja. Uzbuđena bakica probudila se u 05.30 ujutru na svoj 106. rođendan nestrpljiva da vidi kako joj je iznenađenje pripremila ćerka.

-  Nisam verovala da je stvarno go, morala sam da proverim pa sam ga poslala po grickalice. Kad se okrenuo šokirala sam kad sam shvatila da ne nosi donji veš. Bilo je prilično zabavno, a ja sam morala da nastavim da proveravam pa sam ga zamolila da donese i sendviče – ispričala je vragolasta bakica.

Ona ne krije da joj se dopala gola pozadina batlera i da je to bio savršen dan od početka do kraja. Batler je bio stasiti mladić Edi Beteridž (32) koji radi za agenciju koja se bavi iznajmljivanjem golih batlera za razne vrste proslava.

- Edi je bio visok, imao je lepe oči i bio je veoma privlačan. Uopšte nije imao dlake na grudima što me je impresioniralo. Nikada nisam videla ništa slično – rekla je Nora.

Preživela 2 svetska rata

Osoblje staračkog doma u kome je poslednjih godinu dana smeštena Nora nije imalo ništa protiv dolaska golog batlera. Bakica je jedna od omiljenih stanarki ovog doma, pa su joj za rođendan poklonili kapkejkove u obliku broja 106 koji su simbolizovali njene godine.  

- Ne mogu da vam otkrijem tajnu mog dugog života jer to onda neće biti tajna – rekla je bakica.

Nora je rođena u Mančesteru 6. avgusta 1916. godine. Tokom svog dugog života preživela je dva svetska rata, 18 američkih predsednika i 20 britanskih premijera, a sad je po sopstvenom priznanju, prvi put videla golog batlera.

- Moja mama je istorijska knjiga koja hoda i govori. Sve je videla i prošla. Doživela je da vidi automobile koji mogu sami da voze bez vozača, a niko u njenoj porodici nije ni imao auto kad je ona rođena. Toliko toga se promenilo u njenom životu, ali je ona sve to prihvatila neobično lako – rekla je Norina ćerka.

Koketna bakica

Kako je ispričala Gil, njena majka se udala za njenog oca Harija Šoa 1939. godine neposredno pre izbijanja Drugog svetskog rata. Dobili su troje dece, sina i 2 ćerke. Norin suprug je umro 1994. u 84. godini od kancera kože.

- Mama je bila domaćica i vodila je brigu o nama dok nismo odrasli. Nakon što je umro moj otac odbila je da se preuda jer nije želela po stare dane nikome da pere čarape. Vrlo je vitalna i sve do prošle godine kad je napunila 105 godina sama je brinula o sebi. Voli da plete i da bude okružena ljudima zato je rešila da se preseli u dom. I danas je zabavna i koketna, ima taj neki vragolasti sjaj u očima i uvek je raspoložena za ples i smeh – ispričala je bakina ćerka Gil.

Vitalna bakica prvi put je bila u bolnici sa 94 godine kad su lekari utvrdili da ima rak creva. Sama je otišla na operaciju, izvadili su joj tumore i potpuno se oporavila.   

- Ona je neverovatna i jedinstvena. Ne pije nikakve lekove. Ove godine je imala koronu, kašljala je jedan dan i to je bilo sve. Celog života koristi samo sapun i vodu, a njena koža je i u 106 godini neverovatna. Ona je zdravija od mene – rekla je njena ćerka Gil Šo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)