Ispovesti

Pričali su da je 57 godina starijoj ženi napravio bebu! Ovaj par razapet je na društvenim mrežama, a evo šta je istina!

Đuzepe D’Ana (19) i 57 godina starija Karmela (76) podelili su internet i bukvalno preko noći postali TikTok senzacija.

05.06.2022 09:00

Pričali su da je 57 godina starijoj ženi napravio bebu! Ovaj par razapet je na društvenim mrežama, a evo šta je istina!
printscreen/tiktok

Vest da je Đuzepe D’Ana (19) zaprosio 57 godina stariju Karmelu (76), kojoj je navodno napravio i bebu, odjeknula je kao bomba u svetskim medijima. Par je momentalno razapet na društvenim mrežama, a ispod njihovog profila na TikToku ređali su se pogrdni i uvredljivi komentari.

Video u kome mladi Đuzepe navodno prosi bakicu zapravo je bio namešten, ali je to bilo dovoljno da se upecaju britanski mediji koji su na sva zvona preneli priču o "najneobičnijem ljubavnom paru na svetu".

Sve je dodatno začinjeno njihovim poljupcima u automobilu koji se mogu videti na Tiktoku, gde je bakica vrlo aktivna.

Italijanski mediji odmah su pojurili da naprave priču o paru iz italijanskog grada Tore Anuncijata iz napuljskog zaliva. Međutim, ispostavilo se da su Đuzepe i Karmela zapravo baka i unuk, pa nema govora o bilo kakvoj ljubavnoj vezi. Niti je ona trudna, niti ju je on zaprosio, a svetska internet senzacija su postali zahvaljujući brzopletosti britanskih novinara koji su požurili da ih proglase za ljubavni par, a da nisu ni proverili o čemu se zapravo radi.

Istinu su otkrili italijanski novinari, a video u kome on nju navodno prosi bio je namešten. Na TikToku je dosad pregledan 57 miliona puta.

- Taj video sam objavio kako bih objasnio ljubav koju osećam prema baki. Ona je udovica, a ja se trudim da joj pružim pažnju otkako mog dede više nema. Naravno, u ulozi unuka - objasnio je Đuzepe.

Karmela na svom Tiktok profilu često deli snimke kako se ljubi sa unukom čak i u usta, što je podelilo internet, posebno korisnike društvenih mreža.

Bilo je onih koji su im slali komentare podrške, ali mnogi misle da nije u redu da se baka i unuk ljubakaju baš na taj način.

- Poljupci koje možete videti na bakinom kanalu samo su znakovi naklonosti uobičajeni kod nas u Italiji. Ništa više od toga - pojasnio je mladić.

Inače, Đuzepe je nagovorio baku da otvori profil na Tiktoku.

- Mojoj baki Karmeli, koja je na Tiktoku poznata po nadimku Milina Mačkica bilo je baš drago što je toliko ljudi dobilo priliku da nas upozna putem društvenih mreža, ali se uznemirila zato što su svi pogrešno shvatili moju naklonost prema njoj - dodao je Đuzepe koji je u avgustu 2021. nagovorio baku da postane Tiktokerka ne sanjajući da će oboje postati zvezde interneta.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)