Ljubav ne zna za godine

BAKA 17 UNUKA ŽELI DA POSTANE MAMA: Ona i njen 37 godina mlađi suprug traže surogat majku

Šeril ima 61 a njen suprug Kuran 24 godine i sada žele da se ostvare u ulozi roditelja

15.01.2022 14:10

BAKA 17 UNUKA ŽELI DA POSTANE MAMA: Ona i njen 37 godina mlađi suprug traže surogat majku
Pixabay

Šeril Mekgregor, iz američke države Džordžija, ima 61 godinu i u braku je sa Kuranom Mekejnom koji ima 24 godine. Zbog svoje neobične veze, velike ljubavi i razlike u godinama su veoma popularni na društvenim mrežama. Sada su objavili da žele da postanu roditelji i traže surogat majku.

Šeril i Kuran upoznali su se 2012. godine dok su oboje radili u lancu brze hrane, kada je on imao samo 15 godina. U međuvremenu su izgubili kontakt, a ljubav između njih rodila se tek kasnije, kada su se 2020. godine ponovo sreli u radnji gde je Šeril radila kao blagajnica. Odmah su stupili u vezu a venčali su se prošle godine.

Šeril već ima sedmoro dece i 17 unučića, ali ovaj neobični par smatra da su spremni i da zaslužuju svoje dete. Pokušali su i prirodnim putem, ali kako je Šeril već u godinama, odlučili su se da potraže surogat majku. Ako u tome ne uspeju, usvojiće dete.

-Tražimo dragu surogat majku koja je spremna da potpiše ugovor da neće imati ništa sa detetom nakon njegovog rođenja, kaže Kuran.

-Obe Šeriline ćerke su uradile histerektomiju, inače bi one bile najbolja opcija.

 

@oliver6060 We are ready to start a family 🥰 @kingqurannewpage #family #agegapcouple #husbandandwife ♬ umm.. yeah - andrew

 

Ukoliko bi usvojili dete, ovaj neobični par kaže da bi beba trebalo da bude mulat, kako bi imalo osećaj da su mu oni pravi roditelji.

Kako je Šeril puno starija od Kurana, svesni su da će on možda morati da sam odgaja dete i spremni su na to.

-Razumemo da možda neću biti tamo sve vreme, ali ja verujem u njega. On će biti sjajan otac, on je odgovorna odrasla osoba. Naša porodica podržava našu odluku da imamo decu. U početku su se dvoumili iz istih razloga. Međutim, sada je petoro moje dece prihvatilo ideju i moja svekrva i ja zajedno snimamo video snimke, kaže Šeril.

Šeril i Kuran tvrde da je njihov seksualni život fantastičan i da između njih postoji velika hemija, uprkos tome što je on mlađi od njene dece, dok je ona samo šest godina mlađa od njegove bake.

Oni redovno objavljuju video snimke na TikToku, a intimno venčanje su uživo prenosili i pogledalo ga je nekoliko hiljada ljudi, prenosi Jutarnji list.

 

 

 

 

Komentari (1)

Lanmi

15.01.2022 14:24

Nije boles sve što boli!! Baba ko da ima 96g. Jeza jeza