ERIKA RIŠKO SUPERBAKA

SUPERBAKA KOJA POMERA GRANICE! Pogledajte Eriku, pa dobro razmislite da li imate opravdanje!

Baka Erika Riško nateraće vas da se zamislite kada sledeći put budete tražili opravdanje za to što vas mrzi da vežbate.

16.11.2021 14:19

SUPERBAKA KOJA POMERA GRANICE! Pogledajte Eriku, pa dobro razmislite da li imate opravdanje!
pexels.com

Priznajte - koliko puta ste izmislili opravdanje samo da preskočite trening? Pre nego što to sledeći put učinite, pogledajte baku Eriku Riško (81) koja je postala zvezda na internetu upravo zahvaljujući vežbanju.

Ova agilna baka se vodi onom čuvenom - u zdravom telu, zdrav duh! Ona redovno video snimke svojih vežbi objavljuje na društvenoj mreži TikTok i postala je veoma popularna.

Njenim obožavaocima se dopadaju klipovi koje postavlja, pa je vremenom došla do brojke od preko 290.000 pratilaca, a klipovi ove živahne bake ponekada imaju i preko milion pregleda. Ona je klipove počela da postavlja prošle godine u vreme kada je bilo prvo "zaključavanje" u Nemačkoj.

Riško, koja sada sebe naziva zavisnikom od fitnesa, nije oduvek bila zaluđenik za sport i vežbe.

- Sportom sam počela da se bavim tek s 55 godina, nakon što se moja ćerka učlanila u teretanu - rekla je Riško za Web.de.

Kada je na snagu stupila zabrana izlaska i kada nije mogla da ode u teretanu, ova superbaka je od dnevne sobe napravila teretanu. Ona je objasnila da je podrška veoma bitna.

- Veoma je važno da vas neko podržava. Posebno kada počinjete, jer je važno da imate nekoga ko će da vas "gura", ali i da vam kaže kada je dosta, da ne preterate ili se povredite - objasnila je Erika.

Da li i vi poznajete ljude koji su otkrili čari fizičke aktivnosti kasnije u životu? Podelite to sa nama u komentarima.

 

Komentari (0)