Bravo!

BAKA PREVARILA LOPOVA: Genijalno rešenje ove gospođe potpuno će vas oboriti sa nogu!

Baka je pokazala ko je glavni!

30.01.2022 21:10

BAKA PREVARILA LOPOVA: Genijalno rešenje ove gospođe potpuno će vas oboriti sa nogu!
pexels.com

Lopovi uvek biraju žrtve koje su slabije od njih. Tako su sigurni da žrtve mogu da prevare i da dobiju račno ono što hoće. Iz tog razloga oni često biraju da napadnu decu ili starije ljude u penziji, za koje veruju da neće shvatiti ni šta im se desilo. 

Jedna baka, od 73 godine, susrela se upravo sa tim na Long Ajlendu u Nju Jorku, kada ju je nepoznat muškarac pozvao i saopštio je da je njen unuk uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju. Baka je odmah shvatila da je u pitanju prevarant, s obzirom da je njen unuk premlad da vozi, ali lopov nije očekivao da će ova starija gospođa da ga košta slobode.

Preevara je uključivala nekoliko poziva od različitih muškaraca. Jedan se pretvarao da je službenik iz pritvora, a drugi advokat njenog unuka, tražeći 8.000 dolara kako bi ga spasio. Baka nije puno razmišljala i pristala je da igra njihovu igru ne bi li im smestila poput prave špijunke. Rekla im je da ima novac u kući i da moraju da dođu po njega. Usput je nazvala policiju kojoj je sve ispričala. Ubrzo se ispred vrata njene kuće našao muškarac koji je glumio službenika koji je došao da pokupi kauciju, a baka mu je pružila kovertu u kojoj je, prema iskazu, bio toalet papir.

Lopov se obradovao, pomislimvši da je upravo zaradio 8.000 dolara, ali nije računao na policiju koja ga je sačekala iza ćoška i uhapsila ga je zbog prevare ove starije gospođe. Baka sa Long Ajlenda tako je pokazala svima da se sa godinama možda gubi snaga, ali se dobija na mudrosti!

Komentari (0)