Jednostavno je!

KAKO SU SE OSTVARILE MOJE ŽELJE? Žena otkrila šta da radite ako vam se životna pitanja ne rešavaju!

Jedna žena progovorila je iskreno o tome kako su joj se ostvarile sve želje.

14.01.2022 21:11

KAKO SU SE OSTVARILE MOJE ŽELJE? Žena otkrila šta da radite ako vam se životna pitanja ne rešavaju!
pexels.com

Verovatno ste se bezbroj puta zapitali zašto nemate ono što tako žarko želite. Ako nešto jako, ali baš onako jako želite, na pimer, da pronađete svoju srodnu dušu ili da se zaposlite, velike su šanse da se to uopće neće ostvariti.

Kad nešto jako želimo, onda najčešće u univerzum šaljemo signal da to nešto nemamo, pa vam on šalje još toga što nemate. Kada sam počela primenjivati tehnike za lični razvoj ovo je bio jedan od najvećih izazova za mene. Kako da ne želim nešto što jako želim, tj. kako da ne zračim nedostatkom toga što želim, a da i dalje radim na tome da mi se želja ostvari?

Ovo je bilo ključno pitanje za mene. Silno sam želela da kupim novi stan, da se osamostalim i zaposlim u struci. Bila sam daleko od svega toga sve dok sam razmišljala samo o svojoj, ličnoj, dobiti. Želela sam sve to isključivo za sebe. Niko drugi nije bio uključen u ostvarenje, a moje želje bi zadovoljile samo mene i moje potrebe.

Kako sam vremenom spoznavala da je moja svrha da podižem i svoju i kolektivnu svest na viši nivo, shvatila sam da od ostvarenja moje želje više ljudi treba da ima korist. Želje su se počele ekspresno da se ostvarivaruju kada sam univerzum iz srca zamolila da mi nešto omogući jer ću ja time svoju životnu svrhu bolje sprovoditi u delo.

Ubrzo sam kupila stan i zaposlila se u struci kao nastavnica, napravivši dogovor sa univerzumom da ću uvek radeći taj posao služiti svojoj svrsi i biti primer svojim učenicima kako da budu bolje verzije sebe. Naravno, da biste nekome bili uzor potrebno je u potpunosti se posvetiti tome da svakim danom postajete bolja verzija samog sebe.

Kad god bih mislila samo na zadovoljenje svojih potreba univerzum me nije slušao, nije surađivao sa mnom i želje se nisu ostvarivale. Sve je u mom životu povezano sa tom mojom glavnom svrhom. Kad spoznate svoju svrhu, onda sve dobija novi smisao, imate jasnoću kojom se krećete u životu i daleko lakše dolazi do ostvarenja svega što želite. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)