Ispovesti

VIĐAM SE SAMO SA UDATIMA i one mi uvek traže isključivo jednu stvar! Ispovest serijskog ljubavnika, evo gde pronalazi partnerke!

Jedan mladić otkrio je neverovatne detalje o svom ljubavnom životu, ali i potvrdio sumnje da i žene nisu baš tako verne kako vole da tvrde.

03.06.2022 22:00

VIĐAM SE SAMO SA UDATIMA i one mi uvek traže isključivo jednu stvar! Ispovest serijskog ljubavnika, evo gde pronalazi partnerke!
shutterstock.com

Savremeno doba i godine korone oduzele su ljudima osnovnu normalnu komunikaciju "licem u lice".

Koliko je ranije bilo sasvim  normalno upoznati nekog u kafiću, restoranu ili tokom izlaska s prijateljima, tako je sada postala najnormalnija stvar onlajn upoznavanje.

Sajtova za upoznavanje ima mnogo, a najviše su prilagođeni onima koji traže neku vrstu dodatne seksualne zabave, bilo putem mreže ili uživo. Jednom momku su, međutim, upravo takve aplikacije iz korena promenile život.

shutterstock.com

Mnogi koriste sajtove za upoznavanje za razmenu eksplicitnog sadržaja

- Veći deo dana radim. Takođe sam na neki način zavistan od teretane i ostatak slobodnog vremena treniram. Zdravo se hranim i nije tajna da želim da živim što duže i da budem u dobroj formi. Kao rezultat svega toga libido mi je uvek u odličnom stanju - počinje on svoju ispovest.

Kako je otkrio, jedan duži period je proveo bez seksualnog uzbuđenja s nekom damom, pa je rešio da takvu situaciju promeni. 

- Shvatio sam jednog dana da ću posle dugog perioda "suše" ostati sam, što mi nimalo ne smeta budući da sam se navikao tako da živim, međutim, odsustvo seksa me je skroz deprimiralo. Onda sam otkrio sajtove za upoznavanje. Izbegavao sam slobodne žene, kao i one razvedene ili udovice. Želeo sam isključivo udatu ženu koja bi potražila malo avanture van bračnog kreveta, a da ne moramo da izlazimo i držimo se za ruke - objasnio je mladić i naglasio da mu je to konačno unelo malo života u svakodnevnu rutinu. 

shutterstock.com

Za avanturu mužkarac je tražio udate dame  

- Bio sam presrećan kada sam najzad našao sajt na kom su ljudi većinom samo zbog seksa. Zapanjen sam bio kada mi se javilo na stotine udatih. Sve sz imale isti problem - bile su predugo u lošem braku u kom je seks odavno izgubio svaku draž. Neke su želele samo malo onlajn seksi akcije i golišavih fotografija, druge su bile za duge vrele noćne razgovore, a sa nekoliko njih sam se i video i sve su želele samo jedno - da tokom odnosa ispunim sve njihove fantazije - naveo je momak i otkrio svoje top 3 onlajn-afere.

Žena broj 1

- Bila je udata za mnogo starijeg čoveka. Plamen strasti se odavno ugasio između njih, a uz to, on je svakog vikenda bio na službenom putu. Čim smo se videli, imali smo divlji seks. Nastavili smo naša vrela druženja svakog vikenda u drugom hotelu. Nažalost, njen suprug se na kraju preselio zbog posla u inostranstvo, a ja nisam želeo da produbljujem odnos sa njom i ulazim u vezu - otkrio je mladić i izneo detalje o ženi broj 2. 

shutterstock.com

Bilo je dobro dok se muž nije odselio

Žena broj 2

- Bila je medicinska sestra koja je često radila tako da je retko bila kod kuće. Nije imala dece koja bi je zivkala, a i njen muž je bio je stariji. Iako su navodno još imali seks, on se dešavao izuzetno retko. Svodio se na proslave godišnjica, pa je tražila malo zabave sa strane. Vikende koje sam provodio sa prethodnom ženom odmah je zamenila ona. Nije bila toliko lepa kao prva, ali je bila živa vatra i dugo smo se viđali, sve dok nije požela decu. Prepustio sam to njenom suprugu - priznao je on. 

pexels.com

Kada je poželela decu sa njim, ostavio je

Žena broj 3

I treću ženu je, kako je naveo, upoznao na isti način.

- Takođe je bila udata. U njenom slučaju ona je više puta bila na korak od razvoda. Iz njene priče zaključio sam da njen suprug "po kazni" spava u drugoj sobi i ne dopušta mu da je dotakne. Održavaju prividnu formu braka zbog dece, dok svako radi šta hoće. Njoj obaveze oko posla i dece ne dozvoljavaju da produbljuje vezu sa mnom. Viđamo se jednom do 2 puta nedeljno na nekoliko sati u hotelu. Ukoliko iskrsnu problemi imam bar 5 žena sa kojima se dopisujem i sa kojima bih mogao i da se vidim kada i ovoj aferi dođe kraj - zaključio je on. 

shutterstock.com

U rezervi ima još 5 žena

Komentari na mrežama nisu izostali, a samo neki od njih su ovi.

- Žene muževima glume svetice, a sa strane rade ovakve stvari -

- Nijednoj ženi više ne verujem od kad sam i sebe uhvatio u laži -

- Momak, previše ti je bajkovita priča da bismo ti verovali - samo su neke od reakcija.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)