Odrasli

OTKRILA TAJNU DUGOVEČNOSTI! Njujorčanka je oduvala 107 svećica i IZJAVOM ŠOKIRALA SVET!

Luiz Džin Signor tvrdi da joj život traje i u 11. deceniji zahvaljujući samo jednoj stvari.

27.06.2022 19:00

OTKRILA TAJNU DUGOVEČNOSTI! Njujorčanka je oduvala 107 svećica i IZJAVOM ŠOKIRALA SVET!
youtube/printscreen-Eyewitness News ABC7NY

Svi oni koji misle da je starost vreme slabosti očigledno nisu upoznali Luiz Džin Signor. Ta dobrodržeća bakica gazi 11. deceniju života i ne čini se kao da će da stane. S punih 107 godina, ona i dalje živi samostalno, pleše, šeta se i udiše život punim plućima, poručujući svakom pojedincu na planeti da je optimizam ono što je srž kvalitetnog života svakog pojedinca.

Luiz je nedavno u centru za starija lica u Bronksu proslavila rođendan, a portal Srećna Republika vam otkriva koja je tajna njene impresivne vitalnosti u poznom životnom dobu.

Naime, kada ju je novinarka upitala u čemu leži tajna njene dugovečnosti, simpatična vremešna dama joj je bez razmišljanja dala kratak odgovor. 

- U tome što se nikada nisam udavala! - ispalila je bakica kao iz topa. 

youtube/printscreen- Eyewitness News ABC7NY

Luiz Džin Signor bez dlake na jeziku 

Osim samačkog života, deo zasluga, tvrdi Luiz, ona duguje i genetici, budući da je ona najstarije od četvoro dece u porodici, pri čemu njeni mlađi brat i sestra imaju po 102 godine.

Energična dama otkrila je i da nikada u životu nije otišla na operaciju, da je slomila samo jednu kost i da jedino pije lekove za pritisak. Sluh i vid je više ne služe tako dobro, ali je to ne spečava da uživa u životnim zadovoljstvima.

Po sopstvenom priznanju, ona voli da pleše, ali i da s vremena na vreme popije čašu dobrog crnog vina, piše portal index.hr. Na pitanje šta bi savetovala ljudima za dug životni vek, ‚ona je bez mnogo razmišljanja navela samo tri stvari.

- Zdrava ishrana, vežbanje i krevet najkasnije u 11! - zaključila je Liz. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)