Strast DELOVAO MI JE PRISTOJNO, DOK NISAM SHVATILA ŠTA NOSI NA SEBI: Upalio je lampu i pokazao mi - ŽELUDAC MI SE PREVRNUO! 23:05
Mace SEDELA JE ZAOKUPLJENA POSLOM KADA JOJ JE PRIŠLA MAČKA: Životinji je nešto ispalo iz usta, prolomio se vrisak, a žena je skočila na sto - JEZIVO! (VIDEO) 08:30
Vesti ŽELELA JE DA SINU PRIREDI PREDSTAVU U ZABAVNOM PARKU: Stavila je glavu u čeljust dinosaurusa, a onda vrisnula - ovom se nije nadala! (VIDEO) 06:40
Mace KRENULA JE DA UKLJUČI VEŠ MAŠINU, A ONDA SLUČAJNO POGLEDALA UNUTRA: Pretrnula je od šoka kada je shvatila šta se tamo nalazi! (VIDEO) 09:40
Ostali ljubimci ŠETAO LIVADOM PA OSTAO KAO U MESTU UKOPAN, I DALJE U ŠOKU: "Mislio sam da su pečurke, a onda je jedna trepnula" (VIDEO) 04:15
Brak i veze UŠLA JE U CRKVU U ULTRAKRATKOJ VENČANICI: Baka je jedva dočekala unuku, a kada je videla u čemu je - USLEDIO ŠOK (VIDEO) 16:50
Zanimljivosti PLATIO 100 EVRA PO DANU STAN NA PRIMORJU: Dočekala ga bizarna poruka na mašini za veš, EVO I ŠTA SE JOŠ PLAĆA! (FOTO) 13:15
Ostali ljubimci ŽENA JE STIGLA SA PUTA I ZATEKLA ČUDAN POKLONČIĆ NA PROZORU: Kućna kamera otkrila da ga je ostavila ova životinja (VIDEO) 19:00
Vesti BILA JE PARALIZOVANA, PA USTADE IZ KOLICA DA ZAGRLI NJU: Nikad joj ovo neće zaboraviti, scena tera suze na oči (VIDEO) 11:45
Ostali ljubimci NEŠTO JE PROLETELO IZA DOSTAVLJAČA PICE I UPALO U KUĆU: Vrata su se zalupila, a usledili su vrisci! (VIDEO) 12:20
Brak i veze LARA JE POKUCALA NA VRATA KOMŠIJAMA: Vremešni par je zanemeo kad ju je ugledao! (VIDEO)! 12:42
Ispovesti OTKRILA SAM DA SU MI HAPSILI BAKU: Razlog za to je što se bavila najstarijim zanatom - a iza svega se krije tužna priča 18:20