Vesti PRIŠAO JE BESKUĆNIKU I DAO MU NOVAC: Ono što je on uradio s parama zapanjilo je mladića, nije se tome nadao! (VIDEO) 13:50
Brak i veze MLADA PODIGLA VENČANICU PRED SVIMA i mužu pokazala zadnjicu: "Ti na meni zauvek" rekla je dok su milioni šokirano gledali 12:01
Vesti SVI SU SE ZALJUBILI U DEVOJKU "JEDINSTVENIH" ZELENIH OČIJU! Kada je sklonila ruku sa usta usledio je STRAVA I UŽAS - muškarci vrištali u panici kad ovo vide! (VIDEO) 19:01
Roditeljstvo RODITELJI SU 10 MESECI SKRIVALI BEBU: Kad su je konačno doveli kući, nisu ni sanjali kakva će biti reakcija njihovih ćerki - ŠOK! (VIDEO) 08:30
Vesti OSTAVILI SU SINA DEDI I NAPUSTILI DRŽAVU - a onda su počele da im stižu čudne poruke! Sve je isplanirano mnogo ranije! 12:11
Vesti DAVID (8) NIKAD NIJE IMAO PROSLAVU ZA ROĐENDAN: A ove godine je naišao na scenu zbog koje nije mogao da obuzda suze 12:40
Strast DELOVAO MI JE PRISTOJNO, DOK NISAM SHVATILA ŠTA NOSI NA SEBI: Upalio je lampu i pokazao mi - ŽELUDAC MI SE PREVRNUO! 00:05
Mace SEDELA JE ZAOKUPLJENA POSLOM KADA JOJ JE PRIŠLA MAČKA: Životinji je nešto ispalo iz usta, prolomio se vrisak, a žena je skočila na sto - JEZIVO! (VIDEO) 09:30
Vesti ŽELELA JE DA SINU PRIREDI PREDSTAVU U ZABAVNOM PARKU: Stavila je glavu u čeljust dinosaurusa, a onda vrisnula - ovom se nije nadala! (VIDEO) 07:40
Mace KRENULA JE DA UKLJUČI VEŠ MAŠINU, A ONDA SLUČAJNO POGLEDALA UNUTRA: Pretrnula je od šoka kada je shvatila šta se tamo nalazi! (VIDEO) 10:40
Ostali ljubimci ŠETAO LIVADOM PA OSTAO KAO U MESTU UKOPAN, I DALJE U ŠOKU: "Mislio sam da su pečurke, a onda je jedna trepnula" (VIDEO) 06:15
Brak i veze UŠLA JE U CRKVU U ULTRAKRATKOJ VENČANICI: Baka je jedva dočekala unuku, a kada je videla u čemu je - USLEDIO ŠOK (VIDEO) 18:50