Ispovesti

VERENA SAM ZA 20 GODINA STARIJEG: Mnogi misle da mi je tata i da ga koristim za novac, ali istina je sasvim drugačija!

Zvezda TikToka je podigla prašinu snimkom na kome prikazuje svog verenika i prizvala more negativnih komentara!

15.07.2022 19:00

VERENA SAM ZA 20 GODINA STARIJEG: Mnogi misle da mi je tata i da ga koristim za novac, ali istina je sasvim drugačija!
FOTO: Printscreen/TikTok/emily_downing/themichaeljustin

Nekima su godine samo broj, dok drugi smatraju da su veze ljudi među kojima postiji velika starosna razlika prosto neprirodne i kratkog roka. Sa ovakvim komentarima se svakodnevno susreće i američka tiktokerka Emili Dauning, a portal Srećna Republika vam otkriva kakva je zapravo veza između nje i njenog 2 decenije starijeg partnera.

Naime, ova 26-godišnjakinja je popularna na društvenoj mreži TikTok, gde skoro svakodnevno objavljuje videe vezane za lepotu, trening, ishranu i putovanja. Ipak, najveću pažnju ubedljivo privlače snimci na kojima se pojavljuje i njen verenik, 45-godišnji Majkl Džastin, koji je po profesiji maneken i trener. Par je zajedno skoro 3 godine, a razlika u njihovim godinama im je još od samog starta predstavljala problem. Ne zbog toga što njima to smeta, već zato što su od početka nailazili na osudu javnosti.

Naravno, sve je to postal mnogo gore kada je priča o njihovoj vezi dospela do društvenih mreža zahvaljujuči TikTok videima. Uprkos tome što je Majkl znatno stariji, par se trudi da svima pokaže kako je njihov odnos iskren, stvaran i ispunjen ljubavlju. Iako je Emilin partner u petoj deceniji života ii ma sedu kosu, on zapravo izleda odlično, te se mnogi ni nje čude što je dosta mlađa devojka pala na njegov šarm.

@emily_downing @themichaeljustin why was this harder than it looks #agegapcouple #silverfox ♬ taehyun is so bf - amber | PROTECT TXT

Ipak, ne vide baš svi njihovu vezu u pozitivnom svetlu, te se ne videima često mogu pročitati komentari kako joj je dečko otac, sa čime i sama Emili ume da se našali u svojim videima, kako bi istakla da im ne pridaje značaj. Ima i onih koji su zlonamerni, pa joj često napišu kako je sa Majklom samo zbog novca, piše portal San.

Emili često ume da kaže kako je očvrsnula od kada snima za popularni video platformi, ali je negativni komentari pogađaju, budući da pored videa koje objavljuje, ova devojka i radi, i to kao medicinska sestra. To svakako ne sprečava internet trolove da je zatrpavaju komentarima koji i nisu baš blagonakloni:

- Ako želite da imate decu, bolje bi vam bilo da požurite. On se sigurno neće podmladiti!

- Veruj mi, kada ti napuniš 45 godina, shvatićeš i sama koliko je bizarno kada si sa nekim ko je upola mlađi.

Nisu baš svi toliko surovi, te ovaj dvojac često dobija i poruke podrške od svojih mnogobrojnih fanova:

- Svakako ne izgleda toliko staro da bi ti bio tata!

- On uopšte ne izgleda matoro!

- Prelepi ste zajedno. Trebalo bi da vam bude važno samo ono što ti i tvoj verenik mislite, izgledate kao srećan par, ne dozvolite da vam stranci upropaste dan.

- Moj muž je 17 godina stariji od mene i u braku smo već 21 godinu. Uživajte u ljubavi i životu!

@emily_downing It’s the spin for me @themichaeljustin #silverfox #agegapcouple ♬ originalljud - absolutesnacc

Koliko god da ljudima smeta ovaj par, istina je da su oni stekli ogromnu popularnost na društvenim mrežama. Emili na TikToku ima skoro 176 hiljada pratilaca, a njeni videi imaju više od 7 miliona lajkova. A to znači da su joj i ti negativni komentari poslužili kao dobra reklama. I potencijalni izvor zarade!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)