Ispovesti

Ova devojka je smršala 76 kilograma, a njen život se tada pretvorio u PAKAO! Poruke koje dobija je dovode do ludila, a OVO joj najviše smeta!

Britanka Mia Dan je izgubila težinu jednog prosečnog odraslog muškarca, a njena priča pokazuje da gubitak kilograma sa sobom nosi određene poteškoće!

06.07.2022 09:00

Ova devojka je smršala 76 kilograma, a njen život se tada pretvorio u PAKAO! Poruke koje dobija je dovode do ludila, a OVO joj najviše smeta!
tiktok/printscreen-miasophdunn

Skoro svako ko je ikada mučio muku sa viškom telesne težine misli da će svi njegovi životni problem otići zajedno sa suvišnim kilogramima. Jedino o čemu sanjaju je savršeno telo, a kada dostignu svoju idealnu kilažu shvate da ni tada nije sve tako bajno i sjajno. Upravo ovo se dogodilo jednoj Britanki, a portal Srećna Republika vam donosi njenu priču.

Naime, Mia Dan je do pre tri godine imala 144 kilograma. Bila je izuzetno gojazna i odlučila je da promeni svoj život iz korena. Do danas, ova 23-godišnja tiktokerka iz Britanije je uspela da smrša 76 kilograma i njena priča služi mnogima kao inspiracija.

Ipak, ova prelepa mlada dama je putem videa na svom TikTok profilu želela da objasni fanovima da i gubitak kilograma nosi sa sobom određene probleme. U jednom od svojih videa, izlistala je sve poteškoće sa kojima se susrela nakon što je smršala.

- Stvari koje sam iskusila nakon gubitka kilograma - napijem se od jednog pića, više mi smeta hladnoća, imam višak kože po celom telu, opalo mi je pola kose, dobijam poruke sledeće sadržine: “Sada si mnogo lepša”, “Nisam te prepoznao jer si ranije bila ogromna”, “Da li mogu da vidim tvoje slike kada si bila baš gojazna?”, “Mora da si se izgladnjivala da bi toliko smršala” - napisala je Mia.

U drugom delu ovog videa, koji već sada ima više od 102 hiljade pregleda, ona je dodala još par stvari koje su je zadesile nakon mršavljenja.

- Ne puštaju me u klub jer izgledam potpuno drugačije od osobe na ličnoj karti, izgledam kao da imam krila zbog kože koja mi visi sa ruku, muškarci su mnogo ljubazniji prema meni i tretiraji me sa više poštovanja, popravila sam odnos sa majkom koja vodi baš vodi računa o zdravlju - otkrila je tiktokerka.

Upravo je odnos muškaraca prema njenom novom izgledu najviše nervira. Kao što je napisala u jednom svojih videa, od devojke koju niko nije želeo postala je devojka koju niko ne može da ima. Posebno je izluđuje kada dobije poruku u kojoj piše da je od rugobe postala prava lepotica.

Ipak, ova devojka, koja danas izgleda fenomenalno, je svojim fanovima objasnila da sa gubitkom kilograma nesigurnost i kompleksi i dalje ostaju, te da ljudi moraju da rade na tome da zavole svaku svoju striju i nepravilnost.

@miasophdunn Just a reminder that all body’s are beautiful no matter what ✨🤍 inspired the beautiful @emmamatthewsxx #bodypositivity #weightgainjourney ♬ Presave link in bio home by Matthew hall - Matthew Hall

Svima onima koji su mislili da samopouzdanje dolazi automatski sa gubitkom kilograma, Mia je posvetila video u kome je napisala da to nije uvek tako, jer osobe koje su imale ovaj problem i dalje često osećaju anksioznost prilikom kontakta sa drugim ljudima.

Na kraju, zaključuje da je danas srećnija nego ikada pre, ali da za to nije zaslužan samo njen novi izgled, nego na prvom mestu novi stav prema životu i ljubav koju je razvila prema svome telu. Kaže da je stekla samopouzdanje kako bi ona Mia od 144 kilograma, koju je ostavila za sobom, mogla da bude ponosna na ono što je postigla.

Njen profil na TikToku ima 1,6 miliona lajkova, a oduševljeni komentari njenih fanova ne prestaju da pristižu.

- Prelepa si bila i ostala - napisala je jedna gledateljka.

- Ti si mi inspiracija - pohvalila je druga pratiteljka.

- Ništa me ne može više usrećiti nego prizor osobe koja je stekla samopouzdanje i zasijala - prokomentarisao je treći fan.

- Toliko sam ponosna na tebe, a ni ne poznajem te - zaključila je četvrta gledateljka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)