Zanimljivosti

HALJINA O KOJOJ BRUJI SVET! Trenutno najplaćenija mlada zvezda Holivuda zapanjila i one najslobodnijih umova, da li biste vi obukli ovu haljinu?

Dvadesetpetogodišnja Zendaja je zapanjila javnost, ali i mamila uzdahe prisutnih kada se pojavila na afterpartiju londonske premijere filma "Dina", a koja je sada proglašena jednim od najkreativnijih modela ikad.

09.08.2022 21:00

HALJINA O KOJOJ BRUJI SVET! Trenutno najplaćenija mlada zvezda Holivuda zapanjila i one najslobodnijih umova, da li biste vi obukli ovu haljinu?
Foto: Tanjug/AP

Mlada holivudska zvezda Zendaja (25) ne prestaje da iznenađuje javnost svojim mladalačkim i atraktivnim izdanjima. Nakon ceremonije dodele "Oskara", na kojoj je pobrala brojne simpatije javnosti, kao i posle mnogih drugih pojavljivanja gde je izgledala krajnje ekstravagantno, ona je uspela da nekoliko puta svojim fizičkim izgledom i podeli mišljenja svojih fanova. 

Naime, ta naučnofantastična princeza iz ostvarenja "Dina", prošetala je crvenim tepihom na afterpartiju posle londonske premijere tog filma u veoma smelom izdanju, a upravo ta haljina sada je u izboru nekolicine modnih magazina u SAD proglašena jednim od najkreativnijih modela večernjih haljina ikad. 

Obučena u prozirnu haljinu s prorezom do butina, u kreaciji Nensi Dojake, Zendaja je tada ostavila prisutne bez daha. Oduševljenje njenim stajlingom i načinom na koji je iznela neobičnu kreaciju, na svom instagram profilu podelila je i dizajnerka, međutim, mnogi su i pored toga istakli kako je mlada glumica "možda ipak malo preterala s otkrivanjem tela".  

- Čekam još slika, ali nisam mogla. Tako sam uzbuđena zbog ovog trenutka. Hvala Zendaji što je ovu haljinu učinila još lepšom - napisala je Dojakeova.

Interesantno je da je i Zendajin dečko, Tom Holand, dospeo u žižu javnosti upravo nakon što je komentarisao stajling svoje devojke. On je tako ispod fotografije na kojoj se ona pojavila u neobičnoj asimetričnoj beloj haljini ostavio specifične emotikone i američkoj javnosti je bilo jasno - on je ukrao srce mlade glumice.   

S druge strane, ona je o Tomu još prošle godine govorila u superlativu u jednom intervjuu, ali je izostavila da ga nazove svojim partnerom. Ipak, okarakterisala ga je kao superheroja i nekoga ko je veliki perfekcionista u životu.

- Da, sa njim je vreme zabavno. Veoma je harizmatičan i može da učini da se svako oseća prijatno u njegovom društvu i da se dobro nasmeje i razgovara sa njim - istakla je tada Zendaja koja se bukvalno preko noći uvrstila u grupu najplaćenijih mladih glumica Holivuda. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)