Zanimljivosti

ŠTA JOJ BI? Džej Lo pokazala golu zadnjicu, ALI BUKVALNO! (FOTO+VIDEO)

Dženifer Lopez pojavila se na premijeri svog dokumentarca „Halftime“ u potpuno providnoj haljini bez donjeg veša i pokazala fantastičnu figuru iako je zakoračila u 6 deceniju.

10.06.2022 20:00

ŠTA JOJ BI? Džej Lo pokazala golu zadnjicu, ALI BUKVALNO! (FOTO+VIDEO)
Tanjug/AP

Latino diva Dženifer Lopez "zapalila" je crveni tepih kad se na premijeri svog dokumentarca "Halftime" u Njujorku pojavila u potpuno providnoj haljini. Samouvereno je koračala bez donjeg veša u dugoj, crnoj toaleti sačinjenoj većim delom od providne mrežice, koja je bukvalno otkrivala mnogo toga, pa i zadnjicu popularne estradne umetnice. 

Njen dokumentarac je premijerno prikazan na Tribeca festivalu u Njujorku, a prisutni nisu mogli da skinu pogled sa prezgodne Lopezove koja je oduvala sve ostale poznate dame kada je u pitanju stas. 

Elegantna crna haljina savršeno je isticala pevačicine obline, posebno zadnjicu koju je ona svojevremeno osigurala na vrtoglavih 27 miliona dolara. Sad je jasno i zašto je to uradila.

Iako je zakoračila u 6. deceniju života Džej Lo je još jednom dokazala da su godine, bar kad je ona u pitanju, samo broj.  

Uz atraktivnu haljinu ona je kosu vezala u elegantan, visoki konjski rep kako bi istakla viseće dijamantske naušnice. Na ruci joj je blistao verenički prsten sa zelenim dijamantima koji je nedavno dobila od verenika Bena Afleka koji ju je zaprosio po drugi put.

Svoj glamurozan i seksi izgled dopunila je diskretnom šminkom, dok je u ruci držala mali, elegantnu crnu tašnu, smešeći se od uha do uha.

Dokumentarac "Halftime" bazira se na karijeriu i privatni život Lopez. Ona je, inače, nedavno objavila i trejler za film, a u jednom od kadrova vidi se kako je zaplakala kada je saznala da neće biti nominovana za Oskara za ulogu u tom ostvarenju.

Podsećamo, Dženifer Lopez se rasplakala i prilikom nedavne dodele MTV filmskih i televizijskih nagrada u Santa Moniki dok je govorila o svom ljubavnom životu.

U Njujorku je ovog puta bila bolje raspoložena, iako na premijeri njenog dokumentarnog filma "Halftime" s njom nije bio njen stari-novi partner Aflek.

"Halftime" biće strimovan na platformi Netflix od 14. juna.

Inače, njen stajling je izazvao pravu raspravu na društvenim mrežama budući da su njeni fanovi morali da je brane od komentara onih koji su istakli da je haljina u krajnjem slučaju vulgarna, ali i da izgleda kao da je šivena kod lokalne krojačice. Mnogi su se zapitali zbog čega se odlučila baš za takvu toaletu koja nije svojstvena njenom inače savršenom stilu.     

BONUS VIDEO:

Komentari (0)