Zanimljivosti

DI KAPRIO OSTAVIO DEVOJKU JER JE NAPUNILA 25! Upoznao ju je kad je imala samo 12, A EVO KOJA JE ONA U NIZU! (FOTO)

Holivudski zavodnik je mlađanu Kamilu Morone ostavio nedugo nakon njenog 25. rođendana čime je još jednom potvrdio trend da sa svojim izabranicama ne ostaje nakon tih godina.

bySrećna republika

31.08.2022 11:00

DI KAPRIO OSTAVIO DEVOJKU JER JE NAPUNILA 25! Upoznao ju je kad je imala samo 12, A EVO KOJA JE ONA U NIZU! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Čuveni holivudski glumac i zavodnik, Leonardo Di Kaprio (47), čini se da je prevazišao samog sebe nakon što je svet obišla vest da je još jednu devojku, mladu lepoticu Kamilu Morone, ostavio svega nekoliko nedelja nakon što je napunila 25. 

Možda to, naime, ne bi bilo toliko čudno da poznati dobitnik Oskara pre nje već nije raskidao sa svojim izabranicama nakon što dođu do sredine treće decenije života, pa su mediji počeli da primećuju da on očigledno ima problem s njihovim godinama.

- Tiho su prekinuli vezu početkom leta. Daleko od očiju javnosti - potvrdio je izvor blizak Leu za britanski San i naglasio kako se par rastao u dobrim odnosima "jer je to bilo bolje za oboje". 

Di Kaprio, koji je od Kamile stariji 22 godine, prvi put ju je sreo još 2008. godine, kada je imala samo 12 godina. Njegov dugogodišnji prijatelj Al Pacino, koji je godinama izlazio sa Kamilinom majkom Lusilom Solom, posredovao je tom upoznavanju, a Leonardo je očigledno godinama ostao prijatelj sa porodicom. Nešto kasnije uplovio je u romansu s devojkom. 

To se dogodilo 2017. godine nakon njegovog raskida s manekenkom Ninom Agdal i to samo nekoliko dana pre Filmskog festivala u Kanu. Tada su se Kamila i Leo pojavili zajedno, ali negirali da su zajedno. Tek godinu kasnije su obelodanili vezu pojavivši se na rođendanskoj zabavi Elen Dedženeres, a 2018. je anonimni izvor za magazin People rekao da je njihov odnos veoma ozbiljan i da su već "razgovarali su o veridbi".

- Leo nikada nijednu devojku nije voleo na ovaj način. Razmišlja i o tome da sa svojom novom ljubavlju ima decu - govorili su dobro upućeni izvori u vreme velike ljubavi

 

 

I pored toga, sam Di Kaprio je odbijao da javno govori o svojoj vezi, što je bilo na testu 2019. godine kada su on i Kamila imali premijeru filmova na Filmskom festivalu u Kanu. On je predstavljao svoj film Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu", dok je ona šetala sama crvenim tepihom. Ni u jednom trenutku je nije predstavio kao svoju devojku, niti su šetali zajedno.

 

Kasnije, u leto 2019, Kamila je podsetila svoje fanove na Leovu sklonost zabavljanju sa mladim ženama kada je objavila romantičnu fotografiju Hamfrija Bogarta i njegove mnogo mlađe supruge Loren Bekol

 

- Ovakva ljubav - napisala je ona tada, iako su je mnogi fanovi kritikovali što izlazi sa mnogo starijim muškarcem.

- Bože moj, ljudi su tako zli i puni besa prema ljudima o kojima ne znaju ništa - napisala je na svom Instagramu.

Godine 2020. nastavili su svoj obrazac hodanja crvenim tepisima odvojeno, ali su se prvi put pojavili u javnosti kao par kada su te godine zajedno sedeli na ceremoniji dodele Oskara. Do decembra, E! njuz je preneo da su preduzeli veliki korak i počeli da žive zajedno.

 

 
Tokom 2022. godine, par je bio nikad zaljubljeniji. DiKaprio je čak viđen kako vodi pse koje je Kamila čuvala U junu je glumac slikan na izletu na plaži sa svojim ocem i Al Paćinom, koga Kamila smatra očuhom čak i nakon što se razveo od njene majke. Činilo se da je jedno od poslednjih javnih viđanja njih dvoje bio izlazak na plažu u Malibuu 3. jula, iako u to vreme, ako je verovati pričama, nisu bili zajedno.

Čini se da se Kamila sada pridružila Leovim bivšim devojkama, od kojih nijedna nije izlazila sa glumcem nakon što je napunila 25 godina. A kada je u pitanju Kamila, ona je taj rođendan obeležila 16. juna ove godine. 

Inače, pre Kamile, Leo se zabavljao sa mnogim drugim mlađanim lepoticama. Među prvima je bila poznata manekenka Žizel Bundšen sa kojom se viđao u periodu od 1999-2004. Ona je, u vreme kada je upoznala Lea, imala samo 18 godina. Raskinuli su pet godina kasnije, kada je napunila 23. 

 

 

Naredna na listi je Bar Rafaeli sa kojom je Leo bio u vezi od 2005-2010. godine. U pitanju je izraelska manekenka sa kojom je glumac raskinuo petogodišnju vezu čim je napunila 25 godina. 

 

 

Sa kolegiicom Blejk Lajvli zabavljao se nekoliko meseci tokom 2011. godine. Raskinuli su kada je imala 23 godine. 

 

 

Već naredne godine glumac je uplovio u romansu sa Erin Hederton. Poznati Viktorijin anđeo imala je samo 22 kada je bila sa Leom. 

 

 

Sa Toni Garn Leonardo je bio od 2013-2014. godine. U pitanju je nemački foto model koja je imala samo 18 godina kada je upoznala Di Kaprija. Par se rastao posle dve godine.  

 


Sa atraktivnom Keli Rorbak veza je počela 2015. i trajala je nekoliko meseci. Zvezda novog ostvarenbja Čuvari plaže imala je 25 godina kada su ona i Di Kaprio izlazili od juna do otprilike decembra 2015. godine. Prekid je navodno bila zajednička odluka.

 

 

 

Ninu Agdal Di Kaprio je upoznao 2016. i zabavljao se sa njom do 2017. Taj poznati model za kupaće kostime je napunila 25 i ostala bez dečka nedugo nakon rođendana. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)