Zanimljivosti

KAKVA BAKA "BOMBA"! Čuvena glumica se razgolitila, ima 64, a u malenom bikiniju SVE PUCA, kako joj je ovo uspelo? (FOTO)

Poznata plavuša, koja je uveliko zagazila u sedmu deceniju, nema problema da sa svojim pratiocima podeli kako izgleda u bikiniju. Šta vi kažete?

bySrećna republika

28.08.2022 13:00

KAKVA BAKA "BOMBA"! Čuvena glumica se razgolitila, ima 64, a u malenom bikiniju SVE PUCA, kako joj je ovo uspelo? (FOTO)
Tanjug/AP

Čuvena holivudska diva Šeron Stoun (64), koja je devedesetih žarila i palila svetskom scenom, mameći uzdahe pripadnika muškog pola, pre svega svojom lepotom i atraktivnim fizičkim izgledom, ali i neverovatnim šarmom, pokazala je da i u sedmoj deceniji žena i te kako može da izgleda atraktivno i zategnuto. 

Ona je, naime, na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju u malenom bikiniju uz komentar da joj se uvek dogodi da svoju formu dovede do savršenstva na kraju leta. 

- Zašto uvek budem u formi kada prođe leto? - napisala je Stounova uz emotikone koji opisuju zbunjenost i iznenađenje. 

Na selfiju na kom se vidi čitava figura atraktivne plavuše, prvo je pažnju pruvuklo njeno zategnuto telo, posebno stomak, a zatim i grudi koje su očigledno prirodne, ali stoje visoko kao da je Šeron zapravo u ranim tridesetim. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Nije bilo potrebno mnogo da stignu reakcije oduševljenih Šeroninih pratioca. 

- Mislim da ti i taj bikini trebalo da se uputite u Australiju i da možemo da sednemo pored mog bazena (dok me motivišete da dođem u takvu formu) - glasi samo jedan od komentara njenih oduševljenih muških pratilaca. 

Zatim se ređaju i drugi. 

- Volim te - 

- Ljubaviiiiii - 

- Kakva žena - 

- Udaj se za mene - 

- Kako ti to polazi za rukom? - 

Inače, Stounova se ne usteže da sa svojim fanovima deli svoju svakodnevicu putem Instagrama, pa je tako posebnu pažnju pre nekoliko nedelja privukla njena objava na kojoj malte ne potpuno razgolićena stoji pored bazena. Preko ramena je ogrnula samo peškir, ali tako da je jedva prekrivao njene grudi preko kojih očigledno nije imala gornji deo kupaćeg. 

- Zahvalno nesavršena za savršen dan - napisala je ona uz tu objavu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Ostaje samo da Šeron otkrije koja je tajna njenog dobrog izgleda i da li je za ovakvu savršenu formu morala dobro da se pomuči. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (1)

Zelenski

28.08.2022 13:26

I pored svega, baba ostaje baba.