Zanimljivosti

Jovana uživa U TOPLESU, ali od vreline se sladoled ne topi! (FOTO + VIDEO)

Jovana Jeremić je odmarala u toplesu u Budvi, boravila je i na jahti pevačice Dijane Janković, a kod Ognjena Amidžića u emisiji je imitirala legendarnu Šeron Stoun, mreže gore!

29.07.2022 13:00

Jovana uživa U TOPLESU, ali od vreline se sladoled ne topi! (FOTO + VIDEO)
Foto: Petar Divac

Novinarka Jovana Jeremić se vratila sa odmora na crnogorskom primorju, a Budva je ta koja joj najviše odgovara. Jovana je rešila da dugoiščekivani odmor provede kvalitetno i napuni baterije za predstojeće poslovne poduhvate na ružičastoj televiziji gde vodi Jutarnji program.

Nažalost, odmor je morala da prekine zbog pretnji koje je dobila, pa je odlučila da tuži osobu koja joj je pretila. Pre toga, zaista je uživala u Crnoj Gori.

Ona je tako na Instagramu objavila fotografiju gde se bez imalo stida sunča na dušeku koji je u obliku sladoleda i pluta po bazenu. Voditeljka leži na stomaku, a da bi ugođaj bio potpun ona je skinula i gornji deo kupaćeg kostima. Donji deo je u vidu minijaturnog zlatnog modela bikinija.

- Samo zdravo i prirodno - kratko je napisala Jovana i za kratko vreme dobila 5.000 sviđanja.

Ona odmor provodi sa ćerkom i prijateljicom, a objavila je na sladoledu još gorućih fotografija uz opis da nema predaha ni tokom letovanja.

- Posle treninga i saune sledi plivanje! - napisala je Jeremićeva, uz objavu slične fotografije na sladoledu u zlatnom bikiniju iako je sada ponela i gornji deo. 

Jovana je vidno zadovoljna svojim telom koje ponosno ističe u minijaturnim modelima kupaćih kostima.

- Jovana Jeremić se baškari na jahti moćnog muškarca - pre par dana su mediji bili preplavljeni naslovima poput ovog, a evo o čemu se radi.

Jovana i pevačica Dijana Janković bile su u svađi posle jednog Dijaninog gostovanja u emisiji kod Jeremićeve. Njih dve su najzad rešile da zakopaju ratne sekire, a sve je počelo tako što je Jankovićeva pozvala voditeljku Novog vikend jutra televizije Pink da boravi kod nje na jahti.

- Život je ono što ti se dešava u pauzi tvojih planova. Naš susret i poznanstvo išlo je na drugačiji način, životan, ali istinit. Najviše se vole oni koji su slični po životnim stavovima. Ne volim lažne i promiskuitetne likove, a Dijana je original. Bilo nam je prelepo. Počastvovana sam i osećala sam se kao kod kuće na Dijaninoj porodičnoj jahti. Ovo je prvi poziv na jahtu koji sam prihvatila jer je kod porodične žene, majke, legalne i legitimne supruge Danijela Rokvića. Ja sam neko ko voli čiste stvari i prezirem promiskuitet i kurvarluk bilo koje vrste. Čisto ili nikako! - napisala je Jeremićeva, koja je poznata kao dama bez dlake na jeziku.

Jovana je gostujući kod Ognjena Amidžića u emisjiji prihvatila i izazov da prekrsti noge u stilu legendarne scene iz filma “Niske strasti”, a evo kako je ona dočarala neprevaziđenu Šeron Stoun.

- Najbolja Šeron Stoun na ovim prostorima! - bili su samo neki od komentara.

Kako se vama čini Jovanina verzija epske scene iz filma?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)