Zanimljivosti

TRI decenije od filma "Nepristojna ponuda", a Demi Mur (59) i dalje izgleda NEPROSTOJNO DOBRO u novom bikiniju! (FOTO)

Glumica uživa u ostatku leta na brodu u pink bikiniju, mreže gore, a ona se čudi činjenicom da je na pragu 7. decenije i dalje smatraju najpoželjnijom ženom na svetu!

16.08.2022 20:00

TRI decenije od filma "Nepristojna ponuda", a Demi Mur (59) i dalje izgleda NEPROSTOJNO DOBRO u novom bikiniju! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Glumica Demi Mur (59) krajem godine puni 60. godina, dok se po njenom telu i licu to nikada ne bi reklo. Prošlo je čak 26 godina od kad je ona osvanula u filmu “Striptiz”, a novije fotografije u bikiniju dokaz su da Demi prkosi vremenu. Lepa glumica je ovog vikenda uživala na čamcu, a fanove je obradovala i fotografijama u pink minijaturnom bikiniju u kome izgleda zapanjujuće! 

Demi je tako nasmejana sa naočarima za sunce pozirala zabacujući kosu pozadi, a preko kupaćeg je imala žutu košulju. Ona je iskoristila priliku da pokaže svoju zategnutu kožu na pragu 7. decenije, trbušnjake i čvrste grudi.

- Upijanje leta - napisla je kratko glumica u opisu fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Objava je istog trenutka dobila biše od 100.000 sviđanja i na hiljade komentara koji hvale njen mladalački izgled, vitko telo i živahan duh. 

- Lepša si od svih zvezda univerzuma -

- Prelepa dama -

- Izgledaš tako srećno -

- Zapanjujuća lepota -

Glumica je skorije za medije pričala da se oseća “oslobađajuće” budući da joj se bliži 60. rođendan u novembru.

- Godine nisu u mom slučaju definisane brojem, već životnim iskustvom - rekla je ona za magazin People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Demi priznaje da joj je teško da shvati da je mnogi smatraju seks simbolem na pragu 7. decenije.

- Kada čujem da me i dalje oslovljavaju kao seks simbol, osećam se pomalo šašavo. Pomalo sam polaskana, to ne liči na mene, ali mi se sviđa. Za mene je ikona oduvek označavala nekoga ko je utabao put i obeležio nešto što je pokrenulo ili nadahnulo ljude ili je imalo pozitivan uticaj. I u tom pogledu, osećam se zaista ponosnom što sam stavljena u kategoriju koja bi bila povezana sa tim - rekla je Demi.

Za njen blistav osmeh koji govori više od 1.000 reči zadužen je profesionalni kuvar Daniel Hum, koji je je 13 godina mlađi od Demi. Ovo za glumicu nije neobično pošto je bila braku sa glumcem Eštonom Kučerom koji je mlađi od nje 15 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Podsećamo da su Demi Mur i Brus Vilis bili u braku od od 1987. do 2000. godine, tokom koga su dobili i 3 ćerke Rumer, Skaut i Talulu, a glumica je pre Brusa imala i još jedan brak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)