Zanimljivosti

POTRESNA SCENA BIVŠE ŽENE ČUVENOG GLUMCA, na ulici se svi pitaju šta joj se dogodilo? Nekada je bila Švarcenegerova lepotica, a onda se desio šok! (FOTO)

Marija Šrajver (66), inače rođaka bivšeg lidera SAD Džona Kenedija, pokrenula je salve komentara na društvenim mrežama zbog izgleda za koji se veruje da je posledica plastičnih operacija. Mnogi je porede s gušterom i vanzemaljcem.

bySrećna republika

27.08.2022 13:00

POTRESNA SCENA BIVŠE ŽENE ČUVENOG GLUMCA, na ulici se svi pitaju šta joj se dogodilo? Nekada je bila Švarcenegerova lepotica, a onda se desio šok! (FOTO)
Tanjug/AP

Marija Šrajver (66), čuvena američka novinarka i književnica, ali i bivša supruga proslavljenog holivudskog glumca Arnolda Švarcenegera (75), snimljena je ovih dana tokom šetnje u Santa Moniki, država Kalifornija, u izdanju kakvo je prenerazilo ljude širom planete, kao i one koji su pored nje prolazili tog dana. 

Od žene koja je nekada plenirala neverovatnim šarmom i privlačila pažnju gde god se pojavi, posebno kada je njen nekadašnji muž bio guverner Kalifornije, a ona prva dama te države, gotovo da nije ostalo ništa. Mnogobrojne plastične operacije kojima se podvrgla, reklo bi se i pre vremena i u meri koja je van svih granica, ostavile su traga na njenom licu tako da sada izgleda više kao da je pretrpela stravične opekotine, nego da je bila kod estetskog hirurga radi ulepšavanja. 

Američki mediji koji su imali priliku da je ekskluzivno snime dok se bez trunke šminke vraćala sa mesta gde radi svoj novi dom, istakli su već u prvoj rečenici kako je poznata brineta bukvalno neprepoznatljiva i da "izgleda malte ne zastrašujuće".  

 

 

- Iako je Šrajverova očigledno bila odličnog raspoloženja, njene lice je bilo drugačije nego poslednjih godina - prenosi pagesix.com i podseća da je ona od detinjstva punila novinske stupce širom planete budući da je rođaka ubijenog predsednika SAD, Džona F. Kenedija.    

Spisateljica je nosila ležernu odevnu kombinaciju sastavljenu od helanki, ljubičaste majice i sivih patika. Kosu, koja joj se očigledno s godinama izuzetno proredila, ležerno je zakačila štipaljkom. U trenutku kada se veselo osmehnula paparacima jer ih je u jednom trenutku videla, njeno lice se potpuno iskrivilo. 

 

 
Na društvenim mrežama odmah su počeli da se nižu komentari o izgledu bivše supruge poznatog glumca i o neobičnom stanju njene kože. Korisnici interneta sigurni su da su po sredi neuspele plastične hirurgije i zloupotrebe botoksa. Zbog toga ne manja ni reakcija u kojima je Marija upoređena s gušterom i vanzemaljcem. 

 

- Šta si uradila sa svojim licem? Izgleda strašno - glasi samo jedan od komentara, dok su drugi i oštrijeg kritičkog sadržaja. 

 

- Da li Silvester Stalone i Marija Šrajver imaju istog plastičnog hirurga? - napsao je jedan korisnik Tvitera, na šta se nadovezao drugi: 

- Vreme je da Holivud prekine s trendom plastične hirurgije - naglasio je on i dodao kako je tužno videti fotografije mlade Šrajverove sa venčanja 1986. i uporediti ih sa njom danas kada tek ima 66 godina.      

Poznata pripadnica loze Kenedi je, inače, 2011. prekinula vezu sa bivšim mužem Švarcenegerom nakon što je saznala da je zvezda "Terminatora" napravio dete kućnoj pomoćnici Mildred Baeni i to 15 godina pre nego što je ona posumnjala u aferu. Naime, navodno je primetila ogromnu fizičku sličnost između svog muža i dečaka kog je na svet donela Baenova, pa je zahtevala da se uradi test očinstva.

 

Šrajverova je ubrzo nakon testa podnela zahtev za razvod, ali spor je trajao skoro čitavu deceniju. U decembru 2021. godine sudski papiri su otkrili da je bivši par pristao da ravnomerno podeli bogatstvo procenjeno na 400 miliona dolara. Inače, bivši supružnici su u braku koji je trajao od 1986. godine dobili četvoro dece: Ketrin (32), Kristinu (31), Patrika (28) i Kristofera (24).

Komentari (0)