Zanimljivosti

Voditeljka Slagalice BLISTA POSLE RAZVODA, a evo i zašto! (FOTO)

Marija Veljković snima emisije "Leto u Srbiji" koje se emotuju na RTS kanalu, akli i priprema novu pod nazovom "Novi početak" zbog čega je presrećna!

19.08.2022 10:00

Voditeljka Slagalice BLISTA POSLE RAZVODA, a evo i zašto! (FOTO)
Foto: ST/N. Mandić

Voditeljka Slagalice, Marija Veljković, se vratila sa decom sa odmora koji su proveli u Turskoj. Ona se početkom godine razvela od Milana Milanovića posle više od 10 godina zajedničkog života u kome su dobili 3 dece. Lepoj Mari je ovoga puta po dolasku sa letovanje izgleda itekako odmor prijao i napunila je baterije za nove poslovne poduhvate, a jedno od njih je i snimanje emisija koje je uveliko u jeku.

Marija je tako danas objavila priču na Instagramu na kojoj blista od sreće. Ona je tip-top skockana sa kompletnom šminkom, kosom vezanom u rep i velikim zlatnim alkama. Marija je preko svega ogrnula teksas jakmu i uslikala selfi sa snimanja, a sve je postavila na Instagram uz popularnu pesmu Dina Merlina iz davne `89. godine “Danas sam Ok”.

instagram-printscreen-mare.veljkovic

Marija Veljković

Veljkovićeva je na sledećoj fotografiji u vodi do preko čukljeva, dok je gore ponela belu suknju i prsluk u safara boji. Ona je samo stavila natpis #novi početak2, uz opis fotografija, a uz osmeh koji je usledio na narednim snimcima vidimo i koliko se raduje novom radnom početku posle leta.

Emisija koju će lepa Mara voditi sa kolegom Stefanom Popovićem je “Leto u Srbiji” i emitovaće se u petak na RTS1 kanalu. 

instagram-printscreen-mare.veljkovic

Marija Veljković na snimanju

Marija je najavila na Instagramu kada kreće emisija, a pratioce je obradovala lepim prizorom na kome su u njenoj pozadini konji, a nasmejana voditeljka je u prvom planu. Ona uživa okupana suncem, dok pozira podignute kose u krem rolki bez rukava i beloj teniskoj suknjici koja je otkrila duge noge zgodne voditeljke.

- Ovih dana snimamo punom parom drugu sezonu emisije #novipocetak iz Dimitrovgrada, a vidimo se u petak u 13h u emisiji #letousrbiji na #rts1 - najavila je Mara.

- Prelepa -

- Zgodna Mara -

- Divno, jedva čekamo -

- Lepotica - bile su samo neke od reakcija fanova.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Dušan

19.08.2022 12:03

Razvod je kao smrt.

savudin

19.08.2022 12:56

nasla novog bacaje

Toma

19.08.2022 14:35

A treba da plače.

Sandra

20.08.2022 07:22

Svaka žena blista posle razvoda, logično.

Ex faca

20.08.2022 13:30

Štaje ovde lepo? Pikljava, mnogo maše rukama i misli da je bitna, usta ogromna... Obratite pažnju kad zine, ali mediji imaju obavezu da o javnim ličnostima pričaju samo u superlativu, ili da uopšte ne pričaju.

Paparazzi

21.08.2022 21:26

Izveštačena,umišljena,izgubljena u vremenu,ponašanje skandalozno...pre i posebno posle razvoda izgubila osećaj za realnost,za normalno ponašanje jedne žene u petoj deceniji života a uz to i majke troje dece kojima treba da služi za primer a ne za podsmeh... i previše glumatanja o tome kako je bila žrtva u propalom braku a ona...u tajnoj misiji kod kaskadera...

x-morph

14.01.2023 16:24

Retko ali retko antipatična i neprivlačna žena.