Zanimljivosti

ŠTA JE TO SA MILICOM PAVLOVIĆ? Popela se na drvo, pa u kameru okrenula pozadinu u tangama, ređaju se komentari, KARLEUŠA JE REKLA SAMO JEDNO!

Poznata pevačica je ispozirala u frapantnom izdanju za nove fotografije, a evo kako je Jelena Karleuša "začinila" celu priču.

01.09.2022 13:00

ŠTA JE TO SA MILICOM PAVLOVIĆ? Popela se na drvo, pa u kameru okrenula pozadinu u tangama, ređaju se komentari, KARLEUŠA JE REKLA SAMO JEDNO!
FOTO: ST/D. Kadić

Šta li to istražuje na drvetu pitamo se svi? Barem ako je sudeći po opisu slika koje je pevačica Milica Pavlović juče okačila na svoj Instagram profil, možda Tarzana? Izgledajući poput njegove devojke, mnoge je iznenadila svojim već, navikli smo, izazovnim izdanjem, ali u šumi! Popevši se na drvo, smelo je pozirala svom fotografu pokazujući svoju pozadinu u tangama.

Ofarbana u plavo i u izazovnom izdanju, Milica je mnoge ostavila bez teksta i dok su joj pratioci poručivali kako je lepa i zgodna i pitali se šta traži gore na drvetu, Karleuša se osvrnula jednim zanimljivim komentarom i nasmejala mnoge.

- Kul slika! E sad siđi sa drveta i donesi ajvar koji si obećala! – napisala je Jelena u komentarima uz emotikone smeška i sa srcima.

 

 

- Ženooo sad u Septembru se pravi svež! Strpi se! Znaš da sam od reči. Neću onaj od prošle godine. Mora da bude najbolje. – nadovezala se Milica u prepisci.

Milica je očigledno inspirisala njene pratioce, pa su sledili Jecu. Oni su pored komentara na račun njenog lepog izgleda bili ostavljali i šaljive komentare.

- Potpuno razumem da se vraćamo na drveće u kakvom svetu živimo. Eto i mene. – napisao je jedan muškarac

- Otvorena sezona za lovce na prepelice - nadovezao se drugi.

Pratioci su Milici poručili da se pazi da ne padne sa drveta, ali i da ne lomi granje. Većina je videla u ovom njenom potezu baš dobru inspiraciju i poručili su joj da samo tako nastavi. Ne zna se da li je pevačica napravila ove fotografije zarad spota i neke nove pesme, ali je sigurno da ovo nije njeno ni prvo a ni poslednje ovakvo izazovno izdanje. Od senjorite smo samo tako i navikli.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Kiki

01.09.2022 17:39

Mučenica anoreksična i premeštena. Jadna paćenica... Još se sa onom uhvatila! Ona i Sara Jo su propale potpuno!