Zanimljivosti

DA LI JE ZGODNIJA OD ŠAKIRE? Nova Pikeova devojka objavila zavodljivi video, a pogledajte kako u stvari izgleda u realnosti! (VIDEO)

Studentkinja Klara Čia Marti (23) objavila je snimak na Instagramu, a zatim ga veoma brzo uklonila budući da se u pozadini čula Šakirina pesma.

bySrećna republika

31.08.2022 19:00

DA LI JE ZGODNIJA OD ŠAKIRE? Nova Pikeova devojka objavila zavodljivi video, a pogledajte kako u stvari izgleda u realnosti! (VIDEO)
Foto: Tanjug/AP, Instagram/clarachiamartioficial

Poznati španski fudbaler Đerar Pike (35) ponovo je u žiži javnosti nakon što je njegova nova devojka Klara Čia Marti (23) na Instagramu objavila provokativan snimak kako senzualno pleše i snima se u ogledalu. Iako mlada dugokosa plavuša ne liči mnogo na devojku sa kojom je on nedavno prošetao Kosta Bravom, budući da je očigledno na Instagramu iskoristila moć filtera, njeni pratioci su ispod snimka momentalno počeli da diskutuju da li je ona atraktivniji Pikeov izbor od Šakire.

Da stvar bude kontroverznija, budući da je Pike početkom leta prekinuo dvanaestogodišnju vezu sa čuvenom pevačicom, Martijeva je u pozadini videa pustila poznatu Šakirinu pesmu. Nije jasno da li je to bila montaža nekog obožavaoca ili je mlada studentkinja zaista objavila takav snimak, ali je on ubrzo obrisan iako je sakupio više od 56.000 pregleda.

 

 

Pretpostavlja se da Klara radi za Džerarda u njegovoj kompaniji Kosmos i to u kancelariji za odnose s javnošću. Izvor je prošle nedelje za britanski San rekao da se fudbaler i studentkinja viđaju mesecima.

- Ona je studentkinja, ali i radi za njega u njegovoj kancelariji, organizujući događaje. Ćutali su o svojoj vezi, ali svi oko njih znaju šta se dešava. Njegovi prijatelji misle da je on zapravo prilično ozbiljan u vezi sa njom - istakao je izvor. 

Printscreen/Instagram/clarachiamartioficial

Klara objavila snimak koji je izazvao pomamu na društvenim mrežama  

Voditeljka Laura Roidž je ispričala da je veoma uzbuđena zbog fudbalera i da je evidenta ljubav između novopečenog para.

- Ovo je Đerar Pike koji nikada nismo videli - istakla je Roidžova. 

Ipak, mnogobrojni fanovi koji su obožavali zajednicu Pike-Šakira, ne prestaju da kritikuju fudbalerov izbor, tvrdeći da je njegova devojka "bedna kopija poznate pevačice". Posebno je razočarala kada se uz svog dečka nedavno pojavila na venčanju na Kosta Bravi. Nosila je haljinu u kojoj je, kako su mnogi istakli u komentarima, izgledala kao da je krenula na plažu, dok je on bio u elegantnom crnom odelu i kao i uvek izgledao besprekorno doterano.    

Podsetimo, Đerar i Šakira objavili su da su se rastali pre tri meseca nakon 11-godišnje veze. Imaju dva sina - Milana (7) i Sašu (5).  

Prema pisanju španskog lista El Periodiko, Šakira i Pike pokušavaju da ostanu prijatelji zbog svoje dece, uprkos tome što su njihovi odnosi napeti. Objava o razlazu usledila je nakon glasina u španskim tabloidima da je on svoju dugogodišnju partnerku prevario sa majkom svog saigrača. 

Ubrzo po objavljivanju tih vesti oglasila se i Šakira.

- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumevanju - istakla je ona tada. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)