Zanimljivosti

Da li se sećate Dragane Mirković pre plastičnih operacija? Jedna fotografija iz davnih dana izazvala je pometnju na društvenim mrežama! (FOTO)

Čuvena pevačica raskošnog glasa dosta se promenila s godinama, ali je zadržala šarm kojim je publiku osvajala godinama kako godinama ranije, tako i sada.

31.08.2022 09:05

Da li se sećate Dragane Mirković pre plastičnih operacija? Jedna fotografija iz davnih dana izazvala je pometnju na društvenim mrežama! (FOTO)
FOTO: ST/V. Lukić

Put iz malog ruralnog mesta do bečkog visokog društva nikako nije lagan, iako se čini da je u slučaju naše poznate pevačke dive Dragane Mirković sve to išlo bez ikakvih poteškoća.Ona je, podsetimo, svoju karijeru gradila posvećeno još od daleke 1984, kada je punila stadione širom zemlje promovišući zvuk "Južnog vetra".

Njeni albumi beležili su rekorde kada je u pitanju slušanost, pesme su praćene ekstremno popularnim spotovima, dok je njen prirodni izgled u to vreme bio više nego obožavan. 

Nakon udaje za bečkog biznismena Tonija Bjelića 1999. godine, Dragana se na kratko povukla iz javnosti i pauzirala je karijeru sve do 2004. godine kada se vratila na scenu s novim albumom. Njena publika, kako se pokazalo, ni posle toliko godina nije zaboravila njen vragolast osmeh, lokne i izgled koji je negovala godinama, sa sve jednostavnom šminkom, popularnom u to vreme. 

Na društvenim mrežama nedavno je osvanula fotografija sa početka Draganine karijere i mnogi nisu krili iznenađenje koliko se ona promenila. Drastična razlika u odnosu na Mirkovićevu danas je evidentna, a ono što mnogi znaju jeste da je od intervencija imala korekciju nosa. Ona to nikada nije krila i jednom prilikom je istakla kako to nije učinila iz estetskih, već iz zdravstvenih razloga.

U međuvremenu, uočljivo je da se umetnica raskošnog glasa nije tu zaustavila kada je u pitanju ulepšavanje, pa je korigovala zube, ali i estetskim tretmanima radila na zatezanju kože lica.

Iako se godine vide na njenom licu buduući da gazi šestu deceniju, pevačica je, prema mišljenju mnogih, izmenjala izgled u potpunosti. Ipak, zahtevi šou-biznisa i stalna prisutnost na sceni nameću nove stadarde lepote, a između ostalog svako traži eliksir mladosti.  

Kako bilo, mnogi koji se sećaju Dragane iz mlađih dana, s komentarima oduševljenja su ispratili objavu njene fotografije kao devojke, istakavši kako je bila prava lepotica. Pojedinci su se sa setom prisetili tog vremena.              

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

lalo

29.08.2022 19:19

Siroka faca balkanska uz nepravilne zube i ekstra losu frizuru je ipak bilo dovoljno da se ova ispodprosecne lepote bivsa devojka dokopa dvorca u Becu jer dok ima ovaca bice i sisanja...