Zanimljivosti

ŠTA JE OVO pored jedne od najlepših žena sveta? Njene fotografije s plaže izazvale su neviđene reakcije, a o jednom detalju bruji čitav svet! (FOTO)

Irina Šajk privukla je ogromnu pažnju svetske javnosti, a mediji ne prestaju da pišu o njenim zapisima nastalim na Bahamima.

29.08.2022 13:00

ŠTA JE OVO pored jedne od najlepših žena sveta? Njene fotografije s plaže izazvale su neviđene reakcije, a o jednom detalju bruji čitav svet! (FOTO)
Tanjug/AP

Društvene mreže omogućile su širokoj svetskoj javnosti da imaju uvid u privatan život mnogih javnih ličnosti, ali je to ujedno iznedrilo i  trend spekulisanja i širenja tračeva o tome šta se iza objavljenih fotografija u stvari krije. Maštu svojih fanova je ovog vikenda raspirila jedna od najpoželjnijih žena na planeti, model Irina Šajk, koja je na svom instagram profilu podelila veoma interesantne fotografije.             

Iako su mnogi mislili da će pored te zgodne manekenke na letovanju biti neki novi zgodni dasa, budući da već neko vreme nije sa svojim bivšim, glumcem Bredlijem Kuperom, ona je bila u društvu, verovali ili ne - svinja! Da, dobro ste pročitali. Iako bi verovatno neke naše domaće zvezde zanemarile podatak da se oko njih na plaži vrzaju prasići ili bi moždma čak i pobegle, Irina je podelila nekoliko fotograija kako uživa u društvu tih životinja dok posmatra biserno more tirkiznih nijansi.  

Ona, naime, letuje na ostrvu koje naseljava kolonija divljih svinja na Bahamima. Njegove plaže zato su prava turistička atrakcija, a te životinje posetioci netaknutog raja nazivaju "plivajućim svinjama".

Međutim, svinje nisu jedino što je privuklo pažnju pratilaca poznate manekenke na Instagramu jer je ona među svojim novim uspomenama sa letovanja okačila i fotografiju na kojoj pozira s Kuperom. Gotovo momentalno je pokrenula pitanja da li su oni ponovo zajedno, budući da je u opisu fotografije stavila srce. Nasmejani i lepo raspoloženi, oni su pozirali fotografu, dok se na jednom fotografu čak vide i njihova stopala u srcu iscrtamo u pesku.  

Podsetimo, njih dvoje su objavili raskid 2019. i otad su povezivani s mnogobrojnim osobama. Za Irinu se govorilo da se viđa sa reperom Kanjeom Vestom, dok je Bredli nedavno bio u vezi sa političarkom Humom Abedin. 

- Sreća i novi počeci zaista izgledaju dobro na vama - napisao je jedan korisnik.

Iako je među komentarima najviše bilo onih poput „opet su zajedno?“ jedna devojka je verovatno mnogim fanovima poznatog para srušila sve nade.

- Verovatno su samo poveli svoju devojčicu na zajednički odmor – zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)