Zanimljivosti

Nekada su svi gledali u njeno bujno poprsje, a sada u stopala! ŠTA JE OVO NA PAMELINIM NOGAMA?

U nizu modnih bizarnosti koje nam je u proteklom periodu predstavio brend Balnesijaga, jedan je posebno privukao pažnju, a sada ga je ponela čuvena američka glumica Pamela Anderson.

27.08.2022 15:00

Nekada su svi gledali u njeno bujno poprsje, a sada u stopala! ŠTA JE OVO NA PAMELINIM NOGAMA?
Tanjug/AP

Nekada je mamila uzdahe muškaraca širom planete i njene postere su mnogi imali na zidovima svojih soba. Danas gazi šestu deceniju i za svoje godine može se reći da izgleda više nego lepo. Iako je nekada njen stil bio prilično ekscentričan i rado je tokom javnih ppojavljivanja okazivala sve svoje atribute, danas je Pamela Anderson značajno smernija žena, barem ako je suditi po njenim novoobjavljenim fotografijama.

Budući da je sada daleko od svog izgleda žene koja žari i pali gde god da se pojavi, ona je nečim ipak morala da se istakne, pa je tako rešila da ovih dana akcenat stavi na svoja stopala. Zato se verovatno i odlučila za, kako bi mnogi rekli, najružnije sandale na svetu - kroksice koje potpisuje čuveni brend ekskluzivne obuće i odeće, Balensijaga.

Tako se dogodilo da su umesto grudi, sada u prvom planu uglavnom Pamelina stopala.   

Američki mediji su nedavno uslikali plavokosu zvezdu serije "Čuvare plaže" u Malibuu dok je šetala u neobaveznoj odeći. Međutim, svima su pažnju odmah privukle Balensijagine papuče na štiklu, koje koštaju više od 73.000 dinara, a koje u stvari predstavljaju klompe s potpecom. 

U nizu komada odeće i aksesoara, kojima se čuveni brend u proteklom periodu "poigravao", na red je došla i obuća koju je predstavio kreator Demno u kolekciji leto 2022. godine. Kolekcija je poznata kao "Kros Madam". Interesantno je, međutim, da su mnogi oduševljeni tim komadima, pa nisu izostali ni komentari da su Pameline papuče "baš kul", ali da ih "mogu nositi samo najhrabriji".

Što se tilče ostatka Pamelinog stajlinga, modni kritičari su se složili da je bio besprekoran. Bela majica uparena sa laneninm bermudama je lepa kombinacija, a pritom je i ona usklađena s belom pletenom torbom i naočarima u retro stilu.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)