Zanimljivosti

ISKOPIRAJTE PRINCEZU! Evo kako se Kejt Midlton oblači na nezvaničnom putovanju! (FOTO)

Ako se za putovanje radi udobnosti odlučujete za par trenerki i patika, pogledajte kako to sa stilom radi Kejt Midlton kojoj nije teško da se sredi ni za privatne i zanemarljive obaveze, koje nisu pod budnim okom javnosti.

25.08.2022 19:30

ISKOPIRAJTE PRINCEZU! Evo kako se Kejt Midlton oblači na nezvaničnom putovanju! (FOTO)
Tanjug/AP

Iako smo navikli na uvek elegantna i zvanična izdanja vojvotkinje od Kembridža te da se ona pojavljuje sa svojim supugom na mnogim letovima u strogom i elegantnom dreskodu, mnogi korisnici TikToka bili su oduševljeni viralnim snimkom gde se ona pojavljuje na jednom komercijalnom letu za Škotsku u društvu svoje dece i dadilje. I dalje vrlo elegatna, ali opuštenija, vojvotkinja prati ovaj trio na aerodrom, a pretpostavlja se da će deca zajedno sa svojom dadiljom provesti drugi deo školskog raspusta u Balmoralu kod svoje bake.

Za sve nas uobičajeno da se tokom putovanja odlučujemo za udobnost, najčešće trenerke da bi lakše prekratili put. Međutim, to ne važi za buduću britansku kraljicu jer se ona i sada potrudila da bude elegantna i sofisticirana, doduše u leženijem stilu nego inače, ali jednako dobro kao što to inače čini.

 

 

Ona je na sebi imala jaknu sa pojasom, maslinasto zelenu suknju i prelep par mokasinki sa diskretnom petom, a na sebi je imala i pametnu torbu.

Majka troje dece je imala pravi jesenji autfit i izgledala je besprekorno čak i kada su privatne obaveze u pitanju.

Korisnica TikToka koja je podelila video i nije krila uzbuđenje zbog snimka koji je napravila, te je Kejt opisala kao vrlo prijatnu osobu jer joj se osmehnula, dok je devojka malo razgovarala sa njenim sinom.

 

 

Kraljevska porodica već nekoliko decenija poštuje tradiciju odlaženja u Škotsku za praznike otkako je kraljica Viktorija stekla imanje.

- Zar nisu heroji putovanja baš poput bilo kog drugog. – napisala je jedna žena u komentarima.

Mnogi su prokomentarisali kako Kejt uvek izgleda lepo i elegantno i da se u svakoj situaciji odlično snalazi kao majka. Drugi nisu krili oduševljenje što je ona buduća engleska kraljica.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)