Zanimljivosti

Milica PREVARILA INSTAGRAM: Evo kako da to uradite i vi!(VIDEO)

Pevačica Milica Todorović je, osim po fantastičnim glasovnim mogućnostima, poznata i po velikim smislom za humor, pa se tako našalila i sa Instagramom.

24.08.2022 18:00

Milica PREVARILA INSTAGRAM: Evo kako da to uradite i vi!(VIDEO)
Dragan Kadić

Naime, pošto je na društvenoj mreži Instagram, gde Milica Todorović ima više od 755.000 pratilaca, u poslednje vreme popularno je objavljivanje rilova ili kratkih video snimaka umesto fotografija, pevačica se dosetila šale.

Ona je kao kratak video klip objavila - fotografiju, uz objašnjenje na engleskom da pošto se sada inistira na vdeo snimcima, ona objavljuje snimak svoje fotografije.

- Instagram govori svima da objavljuju rilove umesto fotografija, a pošto sam ja buntovnik, evo moje fotografije kao rila - objašnjava Milica svoj post koji je oduševio njene pratioce, posebno jer je na fotografiji sa preslatkim štencima pudle.

 

 

Osim šale na račun Instagrama, Milica je juče objavila i fotke pre i sa nastupa, odnosno možemo da vidimo koliko je zgodna i kakav stajling ima na tezgama. Još jednom je pokazala, ne samo da je savršene građe, već da ima ukusa kada je moda u pitanju.

 

 

Da li i vi planirate da napravite sličnu foru sa Instagramom kao Milica ili radije planirate neke nove video-klipove koji će da sakupe što više sviđanja?

VIDEO BONUS:

 

 

Komentari. (0)