Zanimljivosti

ŠOK FOTOGRAFIJA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA, vrelije ne može! Pokazao je sve, fanovi na Instagramu u transu: Kako mu je ovo pošlo za rukom?! (FOTO)

Poznati fudbaler je najnovijom objavom na Instagramu pokrenuo salve komentara budući da je pokazao kako je naporno trenirao u poslednje vreme.

bySrećna republika

24.07.2022 17:00

ŠOK FOTOGRAFIJA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA, vrelije ne može! Pokazao je sve, fanovi na Instagramu u transu: Kako mu je ovo pošlo za rukom?! (FOTO)
Tanjug/AP

Čuveni fudbaler Zlatan Ibrahimović koji, iako ima 40 godina, očigledno nema nameru da prestane da igra fudbal, ali ni da odustane od iznenađivanja svojih fanova na popularnoj društvenoj mreži Instagram. 

On je, naime, objavio fotografiju na kojoj je samo u šortsu, ali kom je dodatno podvrnuo nogavice, tako je teško reći koji deo njegovog tela privlači više pažnje. 

Upravo zato su njegovi fanovi zapali u potpuni trans, žene su komentarisale kako ništa lepše nisu videle u skorije vreme, dok je muški deo njegovih obožavalaca s oduševljenjem pozdravio činjenicu da se poznati fudbaler nakon povrede očigledno uskoro opet vraća na teren i svojim saigračima iz kluba "Milan" jer je "u odličnoj formi". 

- Druga vrsta! - napisao je Ibrahimović ispod svoje objave, očigledno aludirajući na to da on nije "običan čovek".

printscreen/instagram.com/ZlatanIbrahimovic

Ibrahimović fascinirao fanove svojom formom 

Kako prenosi Mondo, neće biti iznenađenje ako Ibrahimoviću i predstojeća sezona ne bude poslednja u karijeri pošto je više puta istikao da se odlično oseća, uprkos sve češćim povredama.

Prošle sezone je, podsetimo, odigrao 27 mečeva za Milan i postigao je osam golova.

Ibrahimović je na Instagramu pokrenuo salve komentara.

- Životinja - 

- Ibra se vratio - 

- Najbolji - 

- Munja - 

- Mod zveri - glase samo neke od reakcija, dok je bilo i onih koji su se zapitali šta to poznati fudbaler jede i koliko mora dnevno da trenira da bi bio u ovakvoj formi.   

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)