Ispovesti

MAMA PRAVI ČISTKU NA FEJSBUKU: Ko ne lajkuje fotke moje bebe, biće izbrisan sa liste prijatelja

Marija nikada nije primećivala decu dok i sama nije dobila ćerku posle toga proredila je broj prijatelja, a evo i zašto!

18.05.2022 09:05

MAMA PRAVI ČISTKU NA FEJSBUKU: Ko ne lajkuje fotke moje bebe, biće izbrisan sa liste prijatelja
shutterstock.com

Rođenje deteta menja svakoga od nas. Koliko puta ste čuli da žene nisu bile preterano majčinski nastrojene dok nisu dobile sopstveno dete.

To se desilo i Mariji (32) iz Beograda. Ona nije pokazivala previše interesovanja za decu svojih prijatelja niti rodbine dok nije dobila svoju ćerku.

pexels.com

Kada se zaljubite u svoje dete pa niste objektivni

Marija se do te mere zaljubila u svoju devojčicu da je jedino o njoj pričala, a putem društvenih mreža je neprestano delila sve najsitnije detalje iz bebinog života.

- Nisam bila spremna da me zapljusne 30 novih maltene identičnih fotografija njene bebe kako otvorim Fejsbuk ili Instagram. Logično je da nisam svaku ni pregedala, a kamoli lajkovala - rekla je njena prijateljica Nena.

Zašto ne volite moje dete?

Marija i Nena su godinama bile bliske drugarice. Svašta su prošle zajedno, ali Nena ističe da od kada je dobila dete za Mariju je ono postalo jedini centar sveta.

S druge strane, ova žena je bila zapanjena zašto njena najbolja drugarica navodno ignoriše fotografije njene bebe i to joj je ozbiljno zamerila.

 

 

- Jasno mi je da neku fotografiju propusti, ali ona je prestala i da mi lajkuje bebine fotografije! Donekle mi je prihvatljivo da možda ne obrati pažnju na moje slike, ali ovo su slike moga deteta, izgleda da moju bebu baš i ne voli - Marija je bila zapanjena Neninim nedostatkom reakcije.

Čistka na Fejsbuku

Ona je putem Fejsbuka napisala čak i status upozorenja da će sve one koji joj ne lajkuju ćerkine fotografije izbrisati sa liste prijatelja.

Nena je obrazložila da Marija ranije nije pokazivala nikakvo interesovanje za decu, a sada očekuje da se ceo svet vrti oko nje i njene ćerke.

 

 

- Moju decu nikada nije pominjala, ignorisala ih je čak i u mojoj kući. Nije im čestitala rođendane niti praznike. Nikada me nije pitala kako su, a sada se ljuti na mene što joj ne lajkujem bebine slike - iznenađeno je rekla Nena.

Na Marijinom Fejsbuku vidno je smanjen broj prijatelja.

Marija je prvo izbrisala Nenu i Neninog muža, a potom redom i sve one koji joj nisu lakovali ćerkine slike.

- Ukoliko neko nema vremena za mene do te mere da mi ne lajkuje slike, šta drugo mogu da očekujem od te osobe - zapitala se Marija javno na Fejsbuku.

Rekcije njenih nekadašnjih prijatelja nisu izostale.

- Marija zvučiš jako ozlojađeno i frustrirajuće - napisala joj je jedna nekadašnja prijateljica.

 

 

- Tebe je majčinstvo napravilo dosadnom i gordom ženom kojoj je ceo svet kriv za sve, kao da mi ostali nismo sve to isto prošli sa decom - napisala je druga.

- Nije moja obaveza da budem oduševljen tvojim detetom - napisao je jedan tata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)