Zanimljivosti

CECA JEDE AFRODIZIJAK: Pevačica ne krije koliko uživa i ne da nikome (VIDEO)

Ako ste tražili neki afrodizijak, Ceca ima za vas sjajnu preporuku, bez odlaska u apoteku.

26.08.2022 15:00

CECA JEDE AFRODIZIJAK: Pevačica ne krije koliko uživa i ne da nikome (VIDEO)
Foto: E-Stock

Pevačica Ceca Ražnatović ne krije koliko voli da uživa u dobroj hrani na putovanjima i to često voli da podeli sa svojom publikom, odnosno fanovima na društvenim mrežama.

Lepo sređena i bez šminke, pozirala je pretpostavlja se nekom prijatelju na primorju dok je večerala u jednom restoranu. Polivajući limunovim sokom ostrige koje je držala u rukama, nakon pitanja "Svetlana, šta radiš to?" okrenula se  i ljubomorno držeći svoj zalogaj uputila osmeh i komentar.

- Jedem ostrigu jer to je afrodizijak. Ne smeš da jedeš, samo ja smem da jedem - našalila se Ceca

To je izazvalo smeh kod njenog "snimatelja", a Ceca je u opisu snimka napisala: "borba sa ostrigama".

 

 

Komentari njenih pratilaca su se nizali i mnogi su bili oduševljeni njenom opuštenošću, te joj poželeli prijatnu večeru. Kao i u druim slučajevima, bilo je i zluradih komentara koji su se osvrnuli na to da je snimak ruganje onima koji nemaju, a neki su je molili da izbaci album ili singl, jer to je ono što čekaju.

Jedan komentar se izdvojio duhovitošću njenog pratioca koji joj se zahvalio na preporuci za afrodizijak.

- Hm....savetuješ nas da ne dođemo do (ne)rešivog problema. Opušteno, ima leka "apoteka" - napisao je on uz emodži na kojima se smeje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)